SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Är det en fågel? Nej det är en reparbetare!

Rope Access kan vara lösningen på dina utmaningar
När traditionella fallskydd, eller andra metoder når sina gränser, kliver industriklättrare från SafeReach in och löser utmaningarna. RopeAccess, eller industriklättring, är inte bara mod och teknik utan det är också en smart lösning på utmanande arbetsplatser.

Säkerhet är högsta prioritet


SafeReach sätter alltid säkerheten i främsta rummet. Våra välutbildade reparbetare går igenom omfattande förberedelser, inklusive noggranna riskanalyser och arbetsbeskrivningar. Varje steg på arbetsplatsen är strukturerad för att minimera risker och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

SafeReach löser det mesta på höga höjder


SafeReach erbjuder en mångfald av tjänster inom bygg och industri via RopeAccess. Från fönsterputs, fasadrenovering och fogning till inspektion och besiktning, täcker vi alla dina behov. Våra industriklättrare är inte bara skickliga i konsten att klättra utan har även expertis inom olika områden för att säkerställa att varje projekt slutförs med precision och professionalism.

Effektivitet som sparar tid och resurser


RopeAccess är synonymt med effektivitet. Att undvika behovet av byggnation av ställningar eller användning av skylifts sparar inte bara tid utan minimerar också kostnaderna. Vår metod möjliggör snabb och direkt tillgång till arbetsområdet, vilket är avgörande för många branscher där tid är en bristvara.

Kundengagemang och kommunikation


Vi tror på att hålla våra kunder informerade under hela arbetsprocessen. Genom regelbunden kommunikation håller vi dig uppdaterad om arbetets framsteg och ger möjlighet till justeringar om det behövs. Efter avslutat arbete erhåller du som kund en detaljerad rapport för att säkerställa fullständig transparens.

En framtidsinriktad partner


SafeReach strävar inte bara efter att lösa dagens problem utan fungerar som din framtidssäkra partner. Vi hjälper dig inte bara att övervinna utmaningar utan även att förbättra din verksamhet genom säkra och effektiva metoder.

Nästa gång du står inför utmaningar på hög höjd, kom ihåg: det är inte en fågel, det är en reparbetare från SafeReach som står redo att lösa dina problem via Rope Access!
Kontaktinformation
Postadress
Box 1846
11674 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559063-1601
Grundat: 2016
Anställda: 4
Välkommen till SafeReach AB!

Vi på SafeReach är specialister inom Rope Access-klättring (reparbete) och fallskydd för industrin. Våra kunder anlitar oss för att utföra olika hantverksuppgifter på platser som är svåra eller dyra att nå på andra sätt.

Klättrarna på SafeReach har kompetens inom sanering, underhållning, montage, rostskydd, betongreparation och inspektion. Vi har även säkerhetsledare för industristopp och utför bergssäkring och broinspektioner i enlighet med Trafikverkets utbildningar och föreskrifter.

Inom fallskydd håller våra vana reparbetare utbildningar inom fallskydd, installerar både fasta och tillfälliga fallskyddssystem och vi besiktigar fallskyddsutrustning.

Det som gör oss på SafeReach unika är vårt fokus på tydliga arbetsrutiner och säkerhet genom hela arbetet. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba för stora och komplexa organisationer, så vi sköter administration och planering kring arbetet på ett smidigt sätt. Vi har egna anställda och förmåga att ta in fler klättrare på kort varsel. Vår ambition är att vara den mest välorganiserade och säkraste samarbetspartnern inom reparbete och fallskydd för industriföretag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Christina Olander
070-5335291

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-23
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder