SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Fallskyddsutbildningar för industriarbetare

Förnya er fallskyddsutbildning med hjälp av SafeReach
Alla som jobbar på en höjd som är över 2 meter måste genomgå en fallskyddsutbildning. Detta enligt arbetsmiljöverket. Rekommendationen är att utbildningen ska förnyas vartannat år. Passa på att förnya er fallskyddsutbildning med Safereach.

Vad är en fallskyddsutbildning?


En fallskyddsutbildning är en utbildning för dig som ska arbeta på hög höjd. Detta innebär en höjd som är över två meter. Varför man ska har en fallskyddsutbildning är för att höghöjdsarbete innebär risk för personen i fråga. Tyvärr är det så att den vanligaste dödsorsaken är fallolyckor inom byggbranschen. Dessa olyckor händer också på låg höjd.

Safereach fallskyddsutbildning


SafeReach fallskyddsutbildning anpassas till kursdeltagarnas arbetssituation inom industrin. Man går bara igenom det som är viktigt och relevant för deltagarna. Alla fallskyddsutbildningar innehåller de tre delar som arbetsmiljöverket rekommenderar, nämligen teori, praktik och kunskapstest.

Den teoretiska delen går ut på att lära sig de grundläggande lagarna och regler som finns kring fallskydd. Vad det finns för utrustning samt hur den fungerar. Sedan går man också igenom vad som händer vid ett fall.

Den praktiska delen av utbildningen går ut på att man testar och justerar sin fallskyddsutrustning på rätt sätt. Sedan utför man ett testhäng i utrustningen och man deltar i en simulerad räddningsövning.

När SafeReach inte utbildar inom fallskydd utför de industriklättring. Det vill säga att de är hantverkare som jobbar hängandes från rep. Detta kallas också för reparbete. Detta innebär att de dagligen hänger i selar. Safereach kan också tillgodose andra behov inom fallskydd och höghöjdsarbete. Safereach kan till exempel utföra årlig besiktning av fallskyddsutrustning samtidigt som de utbildar inom fallskydd.
Kontaktinformation
Postadress
Box 1846
11674 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559063-1601
Grundat: 2016
Anställda: 4
Välkommen till SafeReach AB!

Vi på SafeReach är specialister inom Rope Access-klättring (reparbete) och fallskydd för industrin. Våra kunder anlitar oss för att utföra olika hantverksuppgifter på platser som är svåra eller dyra att nå på andra sätt.

Klättrarna på SafeReach har kompetens inom sanering, underhållning, montage, rostskydd, betongreparation och inspektion. Vi har även säkerhetsledare för industristopp och utför bergssäkring och broinspektioner i enlighet med Trafikverkets utbildningar och föreskrifter.

Inom fallskydd håller våra vana reparbetare utbildningar inom fallskydd, installerar både fasta och tillfälliga fallskyddssystem och vi besiktigar fallskyddsutrustning.

Det som gör oss på SafeReach unika är vårt fokus på tydliga arbetsrutiner och säkerhet genom hela arbetet. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba för stora och komplexa organisationer, så vi sköter administration och planering kring arbetet på ett smidigt sätt. Vi har egna anställda och förmåga att ta in fler klättrare på kort varsel. Vår ambition är att vara den mest välorganiserade och säkraste samarbetspartnern inom reparbete och fallskydd för industriföretag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Christina Olander
070-5335291

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN