SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Från transparent återvunnen ädelmetall till den finaste produkten för teknisk, industriell eller kemisk tillämpning. 

NSG Sweden erbjuder skräddarsydda lösningar för ditt ändamål i en mängd olika material i ädelmetall såsom guld, silver, platina och palladium.
NSG har lång erfarenhet av produktion av sputtering, targets och anoder med hög renhetsgrad för metallbaserad ytbeläggning.

Vår portfölj av förstklassiga produkter i ädelmetall omfattar gjutprodukter, rör, plans, plåt och trådar till frästa och svarvade delar. Vi tillverkar kontaktdelar efter önskemål för tillämpning inom styrteknik, elektronik och elektroteknik, telekommunikation och fordonsindustrin.

Vårt sortiment av ädelmetallkemikalier för industriell eller kemisk tillämpning omfattar främst salter av guld, silver, platina, palladium och rhodium i fast form, lösning eller som koncentrat. Vi har även ett brett utbud av halvfabrikat. Beroende på produkt, kvalité och kundkrav används vid produktion både metallurgiska smältprocesser som vakuumgjutning eller kontinuerlig gjutning, samt sintrade material.

Vi erbjuder kvalitet oavsett om det handlar om återvinning, processer, produkter eller ädelmetallhandel – med precision i analys och värdering.

Kontaktinformation
Postadress
Box 42036
12612 Stockholm
Besöksadress
Västberga Allé 36d, Plan 4
12630 Hägersten
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556484-5492
Grundat: 1994
Anställda: 25
Välkommen till NSG SWEDEN AB!

Vi är en av Nordens största aktörer inom affinering av ädelmetaller och trogen leverantör till guldsmeder, industri och investerare.

NSG erbjuder specialtillverkning av material i olika ädelmetaller med noggrann kvalitetskontroll och bidrar med ekonomiskt bärkraftiga lösningar för en effektiv och miljömässigt ansvarsfull återvinning.

Ledande leverantör av ädelmetaller och kemikalier.
Våra ädelmetallkemikalier används inom elektroplätering, kemi- och elektronikindustrin, elteknik, vid produktion av emaljer och glasyrer, och även inom film- och fotoindustrin. Vårt kemikaliesortiment innehåller de viktigaste salterna av silver, guld, palladium och rodium. Kemikalierna produceras med hjälp av en avancerad och högpresterande utrustning som medför hög renhetsgrad. Produktionens höga standard garanteras av ett ISO 9001 certifierat kvalitetsledningssystem.

Följ dagsnoteringar för priset på guld, silver, palladium och platina via vår hemsida www.nsg.se (klicka på vår logga ovan)


Agenturer

Orion bågsvets, lasersvets och lasergravyr, Sverige (Generalagent)
NSG AB tillhandahåller pulsbågsvets, lasersvets och lasergravyr från Orion. Teknik och system som möjliggör mikro sammanfogning och gravering på mikroskopiska nivåer. Kostnadseffektiv utrustning som förenklar och förbättrar svetsningsprocessen.

Kontakter

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss
08-840043

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Solör Bioenergi deltar i EU-projektPapperspåsen som minskar plasten i avfalletAktiv infrastruktur för Ethernet-APLKompakt distanssensor Nytt gångjärn med konstant vridmoment
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när