SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Friendly Building & Friendly Power i Almedalen 2019

Friendly Building och Friendly Power är på plats under Almedalsveckan i Visby, som inleds 30 juni.
Almedalen är ett bra tillfälle att träffa bygg- och fastighetsbranschen, politiker, beslutsfattare, journalister och andra som har (eller borde ha!) intresse av framtidens klimatsmarta solenergi och byggande.

Friendly Building och Friendly Power har utställningsplats 413 på Hamngatan, arrangerar ett intressant frukostseminarium den 1 juli och kan även bidra med kunskaper och input till ditt event, seminarium eller paneldebatt.

Kort info:

Går det att kraftigt minska bygg- och fastighetsbranschens klimatpåverkan och samtidigt förbättra lönsamhet och kvalitet? Svaret är ja och vi berätta hur.

På seminariet presenteras hur stor klimatpåverkan bygg- och fastighetsbranschen faktiskt har idag och vilka skeden i en byggnads livscykel som har störst betydelse. Aktörer i framkant tipsar om hur du kan göra stora CO2-minskningar med god lönsamhet, och vi berättar hur du kan se på energibesparingar och energiinvesteringar med helt nya ögon.

När: Måndag 1 juli kl. 08:00 – 10:00
Var: Uppsala universitet Campus Gotland, Cramérgatan 3. Välj B-huset och sal B22.

Medverkande:

Johan Nuder, Informationscentrum för hållbart byggande på Svensk Byggtjänst
Mats Bjelkevik, Indoor Energy
Julija Kaladžinskaitė, SoliTek
Mikael Bergbom, Friendly Power
Ingrid Westman, Friendly Building

Boka Ingrid Westman som talare eller paneldeltagare

Ingrid Westman kan berätta för er hur fastigheters energianvändning och klimatpåverkan kan minskas radikalt. Med Friendly Buildings industriella byggmetod maximeras hållbarhet, lönsamhet och kvalitet – samtidigt som arkitektur och design blir av högsta klass.

Boka Ingrid Westman – vd och grundare av Friendly Building – för att berätta mer på ditt event, seminarium eller paneldebatt.

Tel: 070-678 03 22
E-post: ingrid.westman@friendlybuilding.se

Boka Mikael Bergbom som talare eller paneldeltagare

Mikael Bergbom kan berätta för er om möjligheterna med solceller. Ett fastighetsbolag kan få gratis elproduktion i 20 år och samhällsfastigheter kan få lägre energikostnad utan investering. Solceller är det självklara valet av förnybar energikälla och idag kan vi till och med använda solpaneler som byggnadsmaterial.

Boka Mikael Bergbom – vd och grundare av Friendly Power – för att berätta mer på ditt event, seminarium eller paneldebatt.

Tel: 070-774 10 55
E-post: mikael@friendlypower.se

Vill du läsa mer om vårt deltagande i Almedalen 2019? Besök friendlypower.se/almedalen2019/ eller friendlybuilding.se/almedalen2019/.

Friendly Building är proffs på passivhus. Väldesignade energieffektiva byggnader som ger minskad klimatpåverkan. Vi kombinerar prefab-produktion på fabrik med fokus på arkitektur, design och funktionalitet.

Friendly Power är proffs på solceller. Vi erbjuder smarta affärsupplägg och hjälper till med allt från planering, installation och drift. Våra solpaneler är tillverkade i Europa, i fabriker som använder sig av förnybar energi till sin produktion.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Solör Bioenergi deltar i EU-projektPapperspåsen som minskar plasten i avfalletAktiv infrastruktur för Ethernet-APLKompakt distanssensor Nytt gångjärn med konstant vridmoment
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när