SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Målning och rostskydd med hjälp av Rope Access

Sätt glans och skydda din byggnad
Att bevara och skydda byggnadernas skönhet och struktur är en nödvändig uppgift och SafeReach erbjuder en unik och effektiv lösning - målning och rostskydd med hjälp av Rope Access.

Målning och rostskyddMålning är inte bara en estetisk fråga det är också en del av byggnadens försvar mot naturens påverkan. Rost kan vara en tyst bov som underminerar en byggnads struktur och hållbarhet. Genom att använda rätt målning och rostskyddsåtgärder kan du förlänga din byggnads livslängd och bevara dess skönhet. SafeReach använder Rope Access för att utföra målning och rostskydd på höga byggnader och svåråtkomliga platser.

Fördelar med målning och rostskydd med hjälp av Rope AccessDen främsta fördelen med att använda Rope Access är effektiviteten. Denna metod möjliggör snabb och direkt tillgång till arbetsområdet utan behov av att bygga upp dyra och tidskrävande ställningar. Det sparar tid såväl som resurser och gör det möjligt att påbörja arbete omedelbart, vilket kan vara avgörande i många industrier och underhållssituationer. Rope Access är också utmärkt för att nå svåråtkomliga platser, inklusive höga höjder, branta vinklar och trånga utrymmen. Vilket gör det till en mångsidig och kostnadseffektiv metod för reparationer, underhåll, inspektioner och andra arbetsuppgifter. Dessutom minskar det påverkan på omgivningen och minimerar risken för olyckor.

Mer än bara målningSafeReach erbjuder en omfattande uppsättning tjänster inom bygg och fastighet inklusive montage av olika strukturer och utrustning, fönsterputs och rengöring av höga byggnader, fasadrenovering, fogningstjänster för täta och hållbara ytor, samt inspektioner och besiktningar av byggnader och strukturer.

Säkerhet och professionalism av SafeReachSäkerhet och professionalism är grundpelare för SafeReach. Våra tekniker tar hand om ditt projekt med precision och försiktighet och säkerställer att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt. Vi tror att genom att skydda dina byggnader skyddar vi din investering och bevarar skönheten i vår omgivning.

När det gäller målning och rostskydd är SafeReach din pålitliga partner för att skapa vackra och hållbara byggnader. Kontakta oss idag för att diskutera dina projektbehov och ta det första steget mot att bevara och förhöja din fastighets skönhet och hållbarhet.
Kontaktinformation
Postadress
Box 1846
11674 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559063-1601
Grundat: 2016
Anställda: 4
Välkommen till SafeReach AB!

Vi på SafeReach är specialister inom Rope Access-klättring (reparbete) och fallskydd för industrin. Våra kunder anlitar oss för att utföra olika hantverksuppgifter på platser som är svåra eller dyra att nå på andra sätt.

Klättrarna på SafeReach har kompetens inom sanering, underhållning, montage, rostskydd, betongreparation och inspektion. Vi har även säkerhetsledare för industristopp och utför bergssäkring och broinspektioner i enlighet med Trafikverkets utbildningar och föreskrifter.

Inom fallskydd håller våra vana reparbetare utbildningar inom fallskydd, installerar både fasta och tillfälliga fallskyddssystem och vi besiktigar fallskyddsutrustning.

Det som gör oss på SafeReach unika är vårt fokus på tydliga arbetsrutiner och säkerhet genom hela arbetet. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba för stora och komplexa organisationer, så vi sköter administration och planering kring arbetet på ett smidigt sätt. Vi har egna anställda och förmåga att ta in fler klättrare på kort varsel. Vår ambition är att vara den mest välorganiserade och säkraste samarbetspartnern inom reparbete och fallskydd för industriföretag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Christina Olander
070-5335291

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Umeå vill möjliggöra vätgasflyg till 2035Arctic Paper i Munkedal satsar på hållbar energiSå snabbt elektrifieras Göteborg World of Volvos invigningRO-Gruppen utför fasadrenovering
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884