SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Metallåtervinning - en hjälp i tuffa tider

SkrotSmart finns till hjälp och upplyser om att metallåtervinning inte bara är bra för miljön utan även för att få månadens hushållsekonomi att gå ihop.
Januari brukar vara en fattig månad men i år är det extra tufft. Höga matpriser, rekordhöga elräkningar, inflation och drivmedelspriser påverkar hushållen. SkrotSmart finns till hjälp och upplyser om att metallåtervinning inte bara är bra för miljön utan även för att få månadens hushållsekonomi att gå ihop.

Jesper och Daniel Söder jobbar på SkrotSmart i Trollhättan. De är måna om att upplysa privatpersoner och speciellt de som är särskilt utsatta ekonomiskt, att det ofta finns saker hemma som kan säljas till metallåtervinning. Blybatterier, elkablar, fälgar, kopparkittlar eller gamla mässingsprylar kan ge många hundralappar och avgöra om månaden går ihop eller inte.

- Hos SkrotSmart är det enkelt att återvinna, vi hjälper kunden hela vägen med sortering, avlastning och snabb utbetalning. Vi bryr oss om kunden och älskar de personliga möten man dagligen får. Återvinner kunden hos oss så ser vi även till att ge tillbaka.

- SkrotSmart är en modern metallåtervinning, finns i hela Sverige, ger hög service och snabbt betalt via exempelvis swish. Ett sätt att ge tillbaka till dem som återvinner är att vi då och då bjuder på korvlunch och frukostfika.

Just imorgon 20 januari har alla SkrotSmart-anläggningar i Sverige Korvfredag, då vi bjuder på korvlunch till skrotande kunder.

- Det blir alltid trevlig stämning – och sådant älskar vi!
Vad man får betalt går upp och ner, men just nu kan man se att metallpriserna är fortsatt höga. Det gör att det verkligen är en god idé att återvinna det man har hemma. SkrotSmart följer alltid de globala metallpriserna och ser dagligen till att ge rätt pris. Men servicen och bemötandet man får på SkrotSmart är minst lika uppskattat som det man får i plånboken och det är något vi är stolta över.

Allt som återvinns hamnar i det cirkulära flödet istället för att ligga och inte användas hemma i källaren eller garderoben. SkrotSmart ser till att järn- och metallskrotet sedan kommer till smältverk och blir till nytt återvunnet material för nyproduktion.

Så att återvinna i tuffa tider – är SkrotSmarts varmaste rekommendation till alla som behöver.

- Vem vet, kanske man även får en korv på köpet när dom gamla fälgarna pantas, säger Jesper med ett leende.

Hör Daniel från SkrotSmart i intervju P4 Väst
Högt kopparpris får oss att sälja våra kopparföremål - P4 Väst Sveriges Radio

Kontaktinformation

SkrotSmart AB

Postadress
C/o Jönköping Stål & Metall, Momarken 16
55650 Jönköping
Besöksadress
Www.skrotsmart.se/anlaggningar
57141 Nässjö
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
559203-3020
Grundat: 2019
Anställda: 30
SkrotSmarts etableras på citynära platser runtom i Sverige med syftet att skapa ett lönsamt alternativ för enkel återvinning för små- och mellanstora företag samt för privatkunder. Vi hjälper våra kunder att återvinna, bidra till ett hållbart samhälle men också tjäna pengar på sitt järn- och metallskrot. SkrotSmart finns just nu i Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Kalmar, Karlskrona, Linköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uppsala, Västerås och Örebro.

SkrotSmarts ledord är enkelt, snabbt, smidigt och trevligt.

SkrotSmarts slogan är SkrotSmart – gör stålar av ditt skrot

SkrotSmart ingår i koncernen Vinning. Huvudkontor finns i Nässjö. SkrotSmarts ledning sitter i Jönköping.

Kontakter

Maria Knutsson
+46 10 222 81 72

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-05
Nu introduceras en ny lanseringskampanj Kantvik eller kantpress – vad är skillnaden?Bekvämare liv med uppkopplat kodhandtag Ny maskin från Ras Skadlig kod sprids via Minecraft-tillägg
2024-06-04
ISCAR utökar ett redan stort sortiment Rikstäckande service för centralsmörjning3D print växer kraftigtAmmann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirande
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag