SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Säkerhet i varje steg

Svetsskor som tål det mesta
När det kommer till svetsning är rätt skyddsutrustning avgörande för att säkerställa både effektivitet och säkerhet i arbetet. En av de mest kritiska komponenterna i en svetsares utrustning är svetsskorna. I denna artikel utforskar vi varför svetsskor är så viktiga, vilka egenskaper de bör ha och vart du kan hitta ditt nästa par svetsskor.

Vad kännetecknar svetsskor?


https://d-s.se/shop/category/sakerhetsutrustning-svetskydd-svetskor-655 |Svetsskor| är utformade för att ge optimalt skydd mot de många faror som svetsare står inför. Dessa inkluderar inte bara stänk av smält metall och hetta, utan även risk för elektriska stötar och glidning. En bra svetssko kännetecknas av material som tål höga temperaturer och skyddar användarens fötter från gnistor och heta metallbitar. Dessutom bör svetsskor ha antistatiska egenskaper, vara vattentäta samt ha en slittålig och halkfri sula för stabilitet på olika underlag.

Skydd och komfort under långa arbetspass


Ett viktigt inslag i svetsskors design är att de måste erbjuda komfort såväl som skydd. För svetsare som spenderar långa timmar på fötterna, är stötdämpande innersulor och ergonomisk design inte bara en fråga om komfort, utan även om hälsa. Fel skor kan leda till allvarliga fotproblem över tid.

Anpassade alternativ för varje svetsares behov


Det finns flera olika typer av svetsskor som är anpassade för olika svetsmetoder och arbetsmiljöer. Vissa modeller är mer robusta och ger extra skydd högt upp på vristen, medan andra är lägre för större rörlighet. Valet av svetsskor kan också variera beroende på specifika arbetsplatskrav, såsom behovet av vattentålighet eller extra isolering mot elektricitet.

Svetsskor från DS-Säkerhetsutrustning


D-S Säkerhetsutrustning erbjuder ett brett urval av svetsskor från välkända varumärken som Sixton, vilket säkerställer att varje svetsare kan hitta skor som passar deras specifika behov och arbetsmiljö. Med fokus på kvalitet och säkerhet, kan du lita på att deras svetsskor ger dig det skydd du behöver samtidigt som de bibehåller komforten.

Att välja rätt svetsskor är avgörande för din säkerhet på jobbet. Besök D-S Säkerhetsutrustning idag för att se deras omfattande utbud och låt de hjälpa dig att hitta det perfekta paret svetsskor som möter dina krav. Skydda dina fötter med det bästa.
Kontaktinformation
Postadress
Fårö­gatan 6
21124 Malmö
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556567-7274
Grundat: 1977
Anställda: 49
Välkommen till D-S Säkerhetsutrustning A/S

- Er totalleverantör av skyddsprodukter och säkerhetslösningar

Vårt produktprogram är brett, omfattande och består av kvalitetsprodukter inom samtliga områden gällande skyddsutrustning, såsom: svetsjackor, svetshuvor, arbetskläder, arbets-/skyddshandskar, hörselskydd, skyddsdräkter, skyddsglasögon, fallsäkring, gasdetektorer, skyddsskor, andningsskydd, skyltar samt avspärrningar, första hjälpen, och desinfektion - som Ni kan hitta i vår webshop. Vi ger service till alla industrier, offentlig och kommunal såväl som privat verksamhet.

Vi producerar, importerar och marknadsför direkt utan fördyrande mellanhänder. Vi har dessutom egen tillverkning i Danmark, där vi utvecklar nya produkter, bl.a. vår egen, brandhämmande beklädnad tillverkad i VARMEX®. Våra 11 stycken B2B-konsulenter i Danmark ger daglig service till dansk industri, medan den svenska marknaden täcks via vårt dotterbolag i Ängelholm - euroquiPPE ab. Vi levererar från dag till dag överallt i dessa länder och är naturligtvis behjälpliga med rådgivning när det gäller Er arbetsmiljö.


Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Theis Dræberg
+45 20 80 56 52
Anders Norman
+46 (0)739470000
+46 (0)739470000
Thomas Nielsen
(+45) 55 44 66 01

Filmer

Välkommen till D-S Sikkerhedsudstyr

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Ammann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirandeHögkvalitativa packningssatser Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VD
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity