SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Säkra möten säkrar nya affärer på Elmia Subcontractor 2021

Elmia Subcontractor älskar säkra möten. Och vi älskar när våra utställare och besökare säkrar nya affärer på mässgolvet.
Den 9–12 november 2021 är vi tillbaka fysiskt, digitalt – och säkert. Nu kör vi!

Vi lovar samma känsla i hallarna och samma fokus på affärer som alltid annars – men ändå lite annorlunda. Även om samhället börjar öppna upp så smått, kommer mässan att vara anpassad på ett sätt som gör att vi kan erbjuda säkra möten.

– Vi har tagit tempen på besökarna och intresset för att komma till Elmia Subcontractor är stort, därför är det viktigt att vi öppnar försiktigt och på ett säkert sätt. Vi är väl förberedda och har vidtagit alla nödvändiga åtgärder som gör att vi kan arrangera en säker mässa. Det handlar bland annat om breda och luftiga gångar, separata in- och utgångar samt trängselvärdar runt om på mässan, säger Johanna Bjurevik, mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Ända sedan pandemin startade har Elmia, tillsammans med övriga mässarrangörer i Sverige, jobbat med säkra möten under parollen ”Vi ses säkert” och är, som ett led i detta, nu covid-19-certifierad. När Elmia Subcontractor öppnar i november blir det en nystart för fysiska möten och nya affärsmöjligheter – platsen för detta är en självklarhet för industrikoncernen Weland.

– Vi vill vara tillgängliga för våra kunder, för kollegor i branschen och för andra besökare. Det är viktigt att visa att vi kan – långsamt och på ett säkert sätt – återgå till något som kan liknas vid det normala. Det känns riktigt bra att vara tillbaka på Elmia Subcontractor, säger Mattias Andersson, marknadschef på Weland.

I år bjuder Elmia Subcontractor på det bästa från digitala möten kombinerat med den fysiska mässans styrkor. Matchmakingen Subcontractor Connect arrangeras därför både på plats och digitalt vilket skapar möjligheter för fler internationella och nationella kontakter. Självklart presenterar vi även i år smarta tekniska lösningar genom aktuella case på nya Tech Arena samt världsunika produkter, innovativa material och konstruktioner på inspirationsarenan InnoDex.

Fyra teman genomsyrar Elmia Subcontractor 2021: Hållbarhet, Smart industri, Kompetens samt Samverkan. Dessa teman får extra stor plats i det digitala programmet som streamas för Elmia Subcontractors besökare runt om på arenan. Programmet bjuder även på nedslag i montrarna med besök hos ett antal utställare.

– I år är det utställarna som står i strålkastarljuset. Efter en tid utan att kunna träffa sina kunder hoppas vi att det blir riktigt fina återseende på Elmia Subcontractor. Utställarna är mässans hjärta och själ, utan dem hade mässan aldrig blivit vad den är i dag – det tycker vi är värt att uppmärksamma, säger Johanna Bjurevik.

Elmia Subcontractor, 9-12 november, 2021
Kontaktinformation
Postadress
Box 6066
55006 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556354-2413
Grundat: 1989
Anställda: 78
Elmia Subcontractor - Industrins marknadsplats nr. 1 och värd för nyskapande idéer, banbrytande kontakter och en framtidsoffensiv debatt.

Elmia Subcontractor är Sveriges största industrievent där tillverkningsindustrins experter är samlade under ett och samma tak. Här skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer.

Med närmare 1.200 utställare från runt 30 länder skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer.
Industrin i förändring. Riktning framåt.

Välkommen 9-12 november 2021!

Kontakter

Anki Söderström
Kommunikationsexpert / Social Media Manager
036152090
Helena Åhs
Projektledare
036-152000

Filmer

Find new business partners, interesting contacts and get updates on news in the industry

Find new business partners, interesting contacts and get updates on news in the industry
Välkommen till Elmia Subcontractor 2020
Elmia Subcontractor 10-13 nov 2020- gör affärer på industrins starkaste arena

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-10-15
Investeringar för framtidens Smart Factory Volvo CE bidrar till en hållbar framtidIngersoll Rand kondenshanteringssystemABB firar stolt fem år av ABB Ability-innovationerVerksamhet som flyttar utomlands – tillverkningsindustrin hårt drabbadFörst i världen med autonom skotningDescartes kommenterar E-barometern Q2 2021Alelion förstärker säljteam efter mycket starkt orderinflödeÅteranvändning av komponenterRevolutionerande teknik för trottoardetekteringFör framtidens maskin­uthyrare, för nästa generation
2021-10-14
Tillsammans skapar vi Sveriges bästa material­hanteringInnovativ metod gör 3D-printning i koppar möjligtSMC lanserar nya produkter för batteritillverkningXano spänner musklerna på Elmia SubcontractorIntegrering av Topcon höjer ribban inom grävprecisionHur får man en dygnet runt produktion att fungera smidigt?Ankorstore fortsätter att expandera och tar nästa kliv i NordenSaab expanderar i USAEpiroc vinner stor gruvutrustningsorder CTC lanserar ett nytt koncept för större fastigheterEfterfrågan på begagnad elektronik är högre än någonsinNy säljare på Sennebogen hos Scantruck ABCO2-kompenseringstjänst får DEKRA-validering inom hållbarhet
2021-10-13
Intercut på Blechexpo 26 – 29 oktober 2021Etablerar sig på den svenska marknadenNCC bygger tunnel för skyfall i KöpenhamnHitta bra ergonomi när du jobbar hemifrånTurbo R-Line är här!Läkemedelsrobotar gör entréNy standard för batteri­anläggningar med litium-jonbatterierUtställning om svensk arkitektur och hållbarhetBiogasen kan minska koldioxid­utsläppen inom industrinHöghastighetsfräsmaskinen DATRON MLCube är unik i sin storlekAI och framtidens arbetslivSamrådsstart för reviderad vindbruksplanSelga och Storel blir Rexel
2021-10-12
Correa presenterade två stora nyheter under EMO 2021Ravema tar fram modulbaserad automationslösning!Smart belysning spar energi i hjärnsmart skolaIntegritetsfokuserade annonserings­lösningar är här för att stannaSå ska en grönare verkstadsindustri hjälpa Sverige att nå klimatmålenGötene Ufo lanserar nya skopor
2021-10-11
Ny termiskt ledande plast för krävande applikationerÖgonsäker industriell laser med hög effektComPacT NSX/NSXm en ny generation isolerkapslad effektbrytareFossilfri E-mobilityNy teknik kan göra kropps­arbete 60 procent lättaregop lanserar akrylskivor av 100% återvunnet materialHydroscand utökar sortimentet med flexibel avgasklammerSTIHL lanserar kraftfull topphandssågÖka din lönsamhet med Hitachi ZX210-7 och ZX225US/USR-7BRA Bygg partner till WangeskolanInterConsult Sverige sluter samarbetsavtal med Malte Månson VerkstäderAlcros höstnyheter är utvalda för perfektionHiQ etablerar sig i Jönköping
2021-10-08
Här är kreditkortet av 100 procent träFem tips när du väljer avlopp för hög miljöskyddsnivåSäkra framtidens arbetsplats med identitet i centrumFler eldrivna grävmaskiner och lastare från VolvoEngcon förenklar transport och förvaring av tiltrotatorerEyetron lanserar inom kort sin säkerhetsprodukt