SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Samuel Sollenby återvänder till Olsons

En del av Olsons team som servicetekniker
Vi är glada att meddela att Samuel Sollenby återigen är en del av Olsons team som servicetekniker i Jönköpingsregionen.

Samuel har en gedigen bakgrund inom verkstadsteknik och har tidigare arbetat hos Olsons i sex år. Efter en period i en liknande roll inom press- och bandhantering har han nu valt att komma tillbaka till oss.

Hans arbetsuppgifter inkluderar service, reparationer och felsökningar hos kunder inom press- och bandhantering. Samuel bor på sin släktgård tillsammans med sin sambo och två barn, där han ägnar sig åt sina intressen jakt, skog och lantbruk. På gården har de hästar, får och två hundar.

"Det bästa med att komma tillbaka till Olsons är att få träffa och hjälpa mina kunder igen, vilket jag verkligen har saknat! Det är också fantastiskt att återvända till ett härligt gäng med kollegor. Jag trivs med att ha ett självständigt jobb och att få skruva!" säger Samuel.

Vi ser fram emot att ha Samuel tillbaka i vårt team och är övertygade om att han kommer att bidra med både kompetens och engagemang. Välkommen tillbaka, Samuel!

Kontaktinformation
Postadress
Engelbrekts­gatan 31
64131 Vingåker
Besöksadress
Engelbrekts­gatan 31
64131 Vingåker
Region
Vingåker
Södermanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556418-2300
Grundat: 1973
Anställda: 27
Välkommen till OLSONS – Er pålitliga partner inom plåtbearbetningsindustrin

Vi på OLSONS är stolta att meddela att vi har tecknat ett exklusivt distributionsavtal med LVD, Belgien, för att representera deras plåtbearbetningsmaskiner i Sverige och Danmark. Detta samarbete markerar en ny era för vår verksamhet och stärker vårt erbjudande av marknadsledande teknik och service inom plåtbearbetning.

Vår Erfarenhet och Expertis
OLSONS har över 50 års erfarenhet inom den nordiska marknaden med försäljning och support av hydraul- och mekaniska pressar. Vi är erkända för vår starka serviceorganisation med ett omfattande nätverk av servicetekniker strategiskt placerade över hela regionen. Vi erbjuder även lagerhållning av reservdelar, maskinuppgraderingar, utbildning och underhållssupport.

Förvärv och Expansion

Nyligen förvärvade vi Trekomp Maskinservice AB, en etablerad serviceorganisation som stödjer ett brett spektrum av kantpress- och gradsaxmärken. Detta förvärv ökar vår serviceexpertis och fältservicenärvaro ytterligare. Från 1 juni 2024 kommer personalen från tidigare LVD Scandinavia AB att integreras i Trekomp Maskinservice AB, vilket ytterligare stärker vår kompetens och support för LVD-maskiner, inklusive Pullmax-maskinprogrammet.

Efter denna integration kommer vår organisation att växa till nästan 50 anställda, vilket förstärker vår förmåga att leverera högkvalitativ service och support till våra kunder.

Service
Sedan vår start för över 50 år sedan har service varit kärnan i vår verksamhet. Vi har utvecklat vår serviceverksamhet med en djup förståelse för behoven inom den plåtbearbetande verkstadsindustrin. Vår erfarenhet och kompetens ger våra kunder trygghet i alla steg av processen.

Vi strävar ständigt efter att förbättra vår service och hjälpa våra kunder att uppnå maximal produktivitet från sina maskiner. Genom nära kundrelationer kan vi identifiera framtidens behov och erbjuda lösningar som eliminerar oplanerade driftstopp och effektiviserar produktionslinjen.

Helhetslösningar för Plåtbearbetande Företag
Vi på OLSONS erbjuder helhetslösningar för företag inom plåtbearbetningsindustrin. Vi inleder alltid med ett besök hos våra kunder för att noggrant analysera deras produktionsbehov och lyssna på deras önskemål. Utifrån denna analys presenterar vi genomtänkta förslag på lösningar som maximerar produktionsresultatet och eliminerar oplanerade stopp.

Våra lösningar bygger på djup teknisk kompetens och ett målfokuserat helhetstänk. Vi strävar efter att maximera maskinernas totala ROI (Return on Investment) och säkerställa långsiktig driftsäkerhet.

Trygghet i Alla Steg

LVD är en global ledare inom tillverkning av plåtbearbetningsutrustning. Deras produktutbud inkluderar avancerade laserskärmaskiner, stansmaskiner, kantpressar, både automatiska och halvautomatiska panelbockar, gradsaxar och avancerade automationssystem. LVD:s produkter är integrerade med den kraftfulla CADMAN®-programsviten och är redo för Industry 4.0, vilket möjliggör smart tillverkning och optimerade produktionsprocesser.

Genom att välja OLSONS väljer du trygghet i alla steg, från maskinval till en stark eftermarknad med fokus på driftsäkerhet och eliminerande av oplanerade stopp.


Välkommen till OLSONS – där vi erbjuder trygghet i alla steg.

Agenturer

Chin Fong, Taiwan (Generalagent)
Mekaniska pressar, C-pressar och 4-pelarpressar.
GPA, Italien
Luftpressar, kraftpressar, rundmatning och bandmatning
HERRBLITZ, Italien
Mindre tångmatarverk för klena banddimensioner, för montering direkt på pressverktyget.
RÖNNQVIST, Sverige
Excenterpressar
SANGIACOMO presse, Italien
Excenterpressar, c-pressar och 4-pelarpressar men presskraft från 10 till 400 ton
SERAPID, Storbritannien
Utrustning för effektiv verktygshantering i pressar
SERVO PRESSE, Italien
Tångmatarverk, valsmatarverk, riktverk och hasplar
Tomac, Taiwan (Generalagent)
Bandmatningsutrustning, matarverk, riktverk och hasplar. Coilvändare.
ZANI PRESSE, Italien
Excenterpressar 4-pelare från 600 till 15000 kN

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Patrik Olson
Marknadschef, Säljansvarig
+46 (0)70 681 30 15
Carina Nyberg
Administration, Reservdelar
+46 (0)70 383 81 02
Karolina Burell
Marknad &sälj
076-2742830

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Förenar krafter för att förbättra utbildningar Peab Asfalt i nytt forskningsprojekt Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats pris
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar En historia inom skärande bearbetning Säkerhetsnät
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige