SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Skydda fötterna på arbetsplatsen

Förstå vikten av rätt skyddsskor
Skyddsskor är inte bara ett grundläggande skydd för fötterna utan en avgörande del av personlig skyddsutrustning i många yrken. Dessa skor är designade för att ge skydd mot potentiella faror på arbetsplatsen, inklusive men inte begränsat till fallande föremål, skarpa föremål, kemikaliespill och elektriska risker.

Vad är skyddsskor och dess syfte?Säkerhetsskor är specialdesignade skor som erbjuder skydd mot en rad olika arbetsmiljöfaror. Syftet med dessa skor är att minimera risken för skador på fötterna, vilket kan orsakas av tunga fallande föremål, skarpa objekt på marken eller till och med elektrisk ström. Genom att använda säkerhetsskor kan arbetare utföra sina uppgifter säkrare och mer effektivt, vilket bidrar till en tryggare arbetsmiljö.

Några vanliga typer av säkerhetsskorPå marknaden finns en mångfald av skyddsskor anpassade för olika yrken och arbetsförhållanden. Några av de vanligaste kategorierna inkluderar:

Skyddsskor: Dessa är grundpelaren i säkerhetsutrustning för fötter, lämpliga för en mängd olika arbetsmiljöer där fotens skydd är prioriterat.

Skyddskängor: För de som arbetar i tuffare miljöer eller behöver extra skydd för anklar och underben, erbjuder D-S ett urval av robusta skyddskängor.

Skyddssandaler: För arbete i varmare klimat eller inomhusmiljöer där ventilation är viktig, erbjuder skyddssandaler en kombination av skydd och komfort.

Skyddsstövlar: Idealiska för arbetsplatser med blöt eller lerig terräng, där vattentåligt skydd är ett måste.

Vikten av rätt skyddsskorAtt välja rätt skyddsskor är avgörande för att säkerställa maximalt skydd. Det är viktigt att överväga specifika arbetsförhållanden och potentiella risker vid val av sko. Komfort är också en avgörande faktor, då skor som sitter väl bidrar till mindre trötthet och ökad produktivitet.

Underhåll och livslängdRegelbunden vård och underhåll av skyddsskor är avgörande för att de ska kunna erbjuda optimalt skydd under hela deras livslängd. Det innebär regelbunden rengöring, inspektion för skador och utbyte vid tecken på slitage.

Skyddsskor från D-S SäkerhetsutrustningSkyddsskor spelar en central roll i att skydda arbetare från en rad potentiella faror i arbetsmiljön. Genom att välja rätt typ av skor, underhålla dem väl och byta ut dem när det behövs, kan arbetsplatsskador minimeras effektivt.

För den som söker ett brett sortiment av högkvalitativa skyddsskor, erbjuder D-S Säkerhetsutrustning ett omfattande urval för att möta de skiftande behoven och kraven för olika yrkens arbetsmiljöer. Upptäck deras sortiment och hitta de säkerhetsskor som passar just dina behov och bidrar till en säkrare arbetsdag.
Kontaktinformation
Postadress
Fårö­gatan 6
21124 Malmö
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556567-7274
Grundat: 1977
Anställda: 49
Välkommen till D-S Säkerhetsutrustning A/S

- Er totalleverantör av skyddsprodukter och säkerhetslösningar

Vårt produktprogram är brett, omfattande och består av kvalitetsprodukter inom samtliga områden gällande skyddsutrustning, såsom: svetsjackor, svetshuvor, arbetskläder, arbets-/skyddshandskar, hörselskydd, skyddsdräkter, skyddsglasögon, fallsäkring, gasdetektorer, skyddsskor, andningsskydd, skyltar samt avspärrningar, första hjälpen, och desinfektion - som Ni kan hitta i vår webshop. Vi ger service till alla industrier, offentlig och kommunal såväl som privat verksamhet.

Vi producerar, importerar och marknadsför direkt utan fördyrande mellanhänder. Vi har dessutom egen tillverkning i Danmark, där vi utvecklar nya produkter, bl.a. vår egen, brandhämmande beklädnad tillverkad i VARMEX®. Våra 11 stycken B2B-konsulenter i Danmark ger daglig service till dansk industri, medan den svenska marknaden täcks via vårt dotterbolag i Ängelholm - euroquiPPE ab. Vi levererar från dag till dag överallt i dessa länder och är naturligtvis behjälpliga med rådgivning när det gäller Er arbetsmiljö.


Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Theis Dræberg
+45 20 80 56 52
Anders Norman
+46 (0)739470000
+46 (0)739470000
Thomas Nielsen
(+45) 55 44 66 01

Filmer

Välkommen till D-S Sikkerhedsudstyr

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-20
DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare Skrivare allt oftare målta­vla för säkerhetsintrång
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch
2024-05-15
ELESA vinner Good Design® Award Ny YSTA Sopvals Proffs L Clara blir VP Strategy & TransformationJordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvar
2024-05-14
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD