SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Utrustning för hantering av fat

Tillverkad för att hålla
Varför det lönar sig att köpa Grab-O-Matic för alla dina fathanteringsbehov

Visste du att vältillverkad trumhanteringsutrustning kan förväntas hålla i årtionden? Att köpa billiga produkter kan tyckas vara en bra lösning, men när du tar hänsyn till material och produktionsmetoder av lägre kvalitet, för att inte tala om bristen på kundsupport, kan trasig utrustning visa sig vara mycket dyrare.

Här förklarar vi varför vår trumhanteringsutrustning är den bästa investeringen du kan göra.

Tillverkningsexpertis


Vi är expert på att designa robust trumhanteringsutrustning enligt de allra högsta standarderna. Som ett familjeföretag har vi tillverkat en rad trumfästen för gaffeltruckar under namnet Grab-O-Matic sedan 1959. Vi är experter på att designa utrustning för att lyfta, flytta och luta trummor och erbjuder nu ett brett urval av tillbehör att manövrera trummor oavsett storlek, vikt eller form.

Vi levererar och modifierar även specialistutrustning inklusive arbetsplattformar, självdumpande trattar, staplartruckar och rullsvarvningsenheter. Vi levererar högkvalitativ utrustning till olje-, kemi-, logistik- och verkstadsindustrin över hela världen och har ett rykte i världsklass som du kan lita på.

Hands-on kvalitetssäkring


Vi använder de bästa materialen snarare än att minska kostnaderna genom att använda billigare men svagare alternativ – alla våra komponenter kommer från välrenommerade källor i Storbritannien.

Varje utrustning vi bygger, inklusive våra bästsäljande Grab-O-Matic tillbehör för trumhanteringstruckar, är individuellt handmonterade av vårt team i Hampshire. Det betyder att vi kan vara säkra på att varje produkt uppfyller våra höga krav – varje enhet inspekteras, testas och certifieras innan den lämnar våra lokaler.

Köp kvalitet


Utrustning för trumhantering av hög kvalitet ger många fördelar för dig och ditt företag:

• Säkrare att använda än utrustning av dålig kvalitet
• Lättare att hantera trummor snabbt och effektivt, vilket sparar tid
• Robust utrustning mindre risk att gå sönder, så mindre stilleståndstid
• Lägre livstidskostnad per användning

Vill göra en långsiktig investering i högkvalitativ arbetsutrustning eller veta mer.

Kontakta oss

Apex Materialhantering
Vitmossevägen 1, Port 14
SE-554 75
JÖNKÖPING, SWEDEN

+46 (0) 36-18 80 85
info@apexmaterialhantering.se

Kontaktinformation

Apex Materialhantering

Postadress
Vitmosse­vägen 1, Port 14
55475 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556591-1749
Grundat: 2000
Anställda: 1
Välkommen till Apex Materialhantering

Vi erbjuder bland annat ett brett sortiment av behållare för farligt avfall och kemikalier. Våra containrar och omrörare kan användas både inom allt från tillverkningsindustri till restaurang.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Magnus Davidsson
Produkt - & Projektchef
036-18 80 85

Filmer

Tippcontainer 3S Tippningsbar åt tre olika håll

Tippcontainer 3S Tippningsbar åt tre olika håll
Tippcontainer EXPO
Grab-O-Matic Fatvändare SC10
Fatlyft Grab-O-Matic 1-DLR

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-11-23
Tegelgigant säkerställer snabbt arbeteAdvenica lanserar ZoneGuard PE250
2022-11-22
Kan CAM-system bidra till bättre miljö?En ny marknad växer framVåra specialister blir ännu bättre!Överens om att gemensamt undersöka lösningarFrån mötesapp till kommunikations­plattform
2022-11-21
Experten om de nya eldrivna maskinerna Bättre hälsa och säkerhet inom trävaruindustrinÖkad oro för IT-attackerFörändring i Stora Ensos koncernledningNimos måleriavdelning fördubblar produktionen
2022-11-18
Utsläppsfri återvinning i Bayern Maskin- och fixtur­konstruktioner blir säkrareLyfta och flytta gods smidigtEdge Gateway - Industri 4.0 har aldrig varit enklareHydro elektrifierar aluminiumtransporter
2022-11-17
Amada erbjuder kantpressar i mellansegmentetÄr chatbots standardalter­nativet för kundtjänst?Ny fabrik med rörlaser i spetsen ökar produktion TAWIs lyftanordningar hos PostnordVolvo klarar de hårda kraven hos SSAB