SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verderflex Slangpumpar från Telfa

För effektiv och pålitlig vätskehantering
Slangpumpar, även kallade peristaltiska pumpar, är en enkel men effektiv typ av pump som har många användningsområden. Dessa pumpar använder en elastisk och slitstark slang som löper genom ett cirkulärt pumphus. En rotor med ett antal rullar klämmer slangen och skjuter därmed vätskan framför rullarna genom slangen.

Slangpumpar är mycket lämpliga för till exempel korrosiva eller känsliga media på grund av deras goda noggrannhet och att de bara har en vätskeberörd del. Slangpumpar används ofta för att pumpa rena, sterila eller aggressiva vätskor och kan till exempel användas i hjärt- och lungmaskiner för att cirkulera blod under bypass-operationer.

Telfa AB - En ledande leverantör av slangpumpar


Telfa AB är en av Sveriges ledande leverantörer av pumpar för hygien, livsmedel och industrikunder. Med över 40 års erfarenhet på marknaden och ett brett sortiment av produkter från ledande tillverkare är Telfa en pålitlig samarbetspartner när det kommer till vätskehantering. Telfa har säljkontor i olika delar av Sverige och huvudkontoret ligger i Tranås där de även har en egen pumpverkstad och lager. Telfas vision är att vara den ledande aktören på pumpar i Sverige och de arbetar ständigt för att anpassa och optimera sina produkter efter kundernas behov.

Verderflex Slangpumpar från Telfa AB


Verderflex Slangpumpar är en av de produkter som Telfa erbjuder sina kunder. Verderflex Slangpumpar är tillverkade av den brittiska tillverkaren Verder Ltd, som är kända för att erbjuda högkvalitativa och pålitliga pumpar till kunder över hela världen. Verderflex Slangpumpar finns i olika storlekar och modeller för att passa olika användningsområden och Telfa kan hjälpa dig att hitta rätt modell för dina behov.

Telfa AB är stolta över att vara en del av OEM International AB, en av Europas ledande teknikhandelskoncerner. Tillsammans kan de erbjuda sina kunder ett brett utbud av produkter och tjänster som till exempel fatpumpar för att möta deras behov inom vätskehantering och andra tekniska områden.

Slangpumpar är enkla men effektiva pumpar som är lämpliga för många olika användningsområden. Telfa AB är en ledande leverantör av pumpar i Sverige och erbjuder sina kunder Verderflex Slangpumpar, tillverkade av Verder Ltd. Med över 40 års erfarenhet.
Kontaktinformation
Postadress
Box 12030
40241 Göteborg
Besöksadress
Fredriksbergs­gatan 2
57392 Tranås
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556675-0500
Grundat: 1978
Anställda: 17
Välkommen till Telfa AB!

Telfa AB strävar efter att vara en ledande aktör på pumpar för maskinbyggare och industrikunder i Sverige.

I över 30 år har vi försett svenska företag med pumpar och pumpaggregat från marknadsledande tillverkare. Vi vänder oss främst till maskinbyggare och slutkunder inom marin-, fordons- och processindustrin.

Med över 40 års erfarenhet har vi på Telfa etablerat oss som en långsiktig leverantör av pumpar och pumpaggregat på den svenska marknaden. Specialistkompetens och bra produkter tillsammans med snabbhet och leveranssäkerhet gör det tryggt att göra affärer med oss.

Vi erbjuder ett sortiment som är unikt i både bredd och djup, vilket tillsammans med våra engagerade medarbetares samlade kunskap ger förutsättningarna för att ge er den bästa pumplösningen.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AAA – ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

Oscar Nyström
VD/Säljare
075 - 242 44 80
Kjell Wallin
Nyckelkundsansvarig (Stockholm)
076 - 527 85 72
Stefan Åslund
Nyckelkundsansvarig
076 - 527 85 69
Telfa AB
075-24 24 450

Filmer

Hydra-Cell membranpump

Hydra-Cell membranpump
Impellerbyte jabsco

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-09-25
Ett enklare sätt att böja plåtPrecision i varje skär och böjTruckutbildning för företagSolcellsmontörerna väljer infästning av högsta kvalitetDags för höstens roligaste skolutmaning
2023-09-22
Optimera ytjämnheten Volvos nya slaggskopa är redo för heta uppgifterTotalleverantör inom last och truck i GöteborgAutomatisering och fjärrstyrning?Luft är en framtidsbransch
2023-09-21
Tre år sedan lanseringen av Maeda MC285CB-3Trådbondning Ny maskin i Sveriges största tillväxtregion60 år av Busch vacuum solutionsSällsynt Massey Ferguson-traktor
2023-09-20
Rodin & Co AS tillkännager strategiskt förvärv Plåt & Ventföretagens vd lämnar sin rollInvesterar för framtiden i laserskärning Öka produktiviteten och drifttiden Skogsbruk - Kraftfullt & robust
2023-09-19
En innovativ lösning för fasadtvätt Utökar erbjudandet inom vätskeanalysStålåret 2023Att jobba med aluminium är att jobba med lösningarHans Sohlström ny VD och koncernchef för Stora Enso