SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Algeco lanserar ny webbplats: ”Väldigt stolta”

Nu är den här. Efter förvärven hittas nu de fyra varumärkena Algeco, Uniteam, Temporary Space Nordics och Wexus på den nya webbplatsen Algeco.se.
Förra året gjorde Algeco tre större förvärv. Nu samlas de fyra varumärkena under ett och samma namn – och på samma webbplats.

– Att bygga med moduler är en riktigt snabb byggteknik. Snabbhet har också präglat vår sammanslagning. Vi gör den här omställningen på rekordtid och är väldigt stolta över resultatet, säger Kristian Grimsbo, affärsutvecklingschef.

– Nu är vi en helhetsleverantör. Ett mycket starkare bolag med en webb där du hittar allt inom containrar och moduler.Algeco, som är den största aktören i Europa på modulbyggande, har tack vare förvärven den bredaste produktportföljen på marknaden.

– Även om vi är störst i Europa på det vi gör jobbar vi efter devisen ”all business is local”. Det ska vara enkelt att anlita oss, oavsett om du är ute efter att hyra container, ska bygga en skola eller boende av moduler. Här hittar du allt, säger Kristian Grimsbo.

Var du än befinner dig på den nya webbplatsen är du bara ett par klick från att komma i kontakt med rätt person för din fråga eller ditt projekt.

– Det är en sajt som kommer att attrahera alla. Söker du efter fakta, bilder, specifika produkter eller kontaktuppgifter blir det enkelt att hitta rätt och navigera runt.

Satsningen på den nya webbplatsen blir också ett avstamp för den nya grafiska profilen i bolaget på global nivå.

– Vi blir först ut i koncernen att använda den nya grafiska profilen. När profilen har tagits fram har fokus framför allt legat på att den ska vara webbanpassad, och då såg vi vår chans att anamma den direkt.

För mer information kontakta

Kristian Grimsbo

+46702390472
kristian.grimsbo@algeco.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när