SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ett stort mässår för Elmia

Planerar för kommande evenemang och mässor
Förra veckan kom regeringens besked att de flesta restriktionerna nu tas bort vilket innebär en stor ljusning för Elmia. De flesta av de åtgärder som har funnits på plats för att dämpa smittspridningen i samhället tas bort den 9 februari och hanteringen av pandemin går in i en ny fas.

Beskedet har tagits emot med glädje och Elmia ser en längtan och efterfrågan bland utställare och besökare att kunna mötas igen.

Elmia är nu under full planering för kommande evenemang och mässorna avlöser varandra.

- Vi har en häftig uppgift framför oss att leverera högkvalitativa mässor slag i slag under hela året, säger Agne Bengtsson tf vd Elmia.

Av de större arrangemangen kommer närmast VA-mässan 29-31 mars. Den följs sedan av en mängd arrangemang såsom Bilsport Performance & Custom Motor Show 15-18 april, Produktionsmässorna 10-13 maj, Elmia Wood 2-4 juni och DreamHack Summer 18-21 juni.

Under hösten avlöser mässorna varandra med två stora arrangemang varje månad. 2022 blir därmed ett stort mässår för Elmia.

Se hela kalendern på www.elmia.se med alla kommande evenemang.

Välkommen till Elmia 2022, nu kör vi!

Agne Bengtsson
VD
Elmia AB
agne.bengtsson@elmia.se
+46 735 22 42 22
Kontaktinformation
Postadress
Mäss­vägen 12
55454 Jönköping
Besöksadress
Elmia­vägen 11
55454 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556354-2413
Grundat: 1989
Anställda: 78
Om Elmia

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch.

Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld.

Kontakter

Lotta Frenssen
+46 36 15 20 38

Filmer

Hur hittar jag nya kontakter inom tillverkningsindustrin?

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-29
Svenskarnas räckvidds­krav oförändrade Handel med effekt i elnätet ökarIndustrins digitala omvandlingQNAP lanserar ny version av operativsystemet QTSValtech slutför förvärvet av Kin + Carta
2024-04-26
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap