SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the World

Mexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the World
Idag tillkännagav Mexichem - som Wavin är en del av - sitt namnbyte och kommer att fortsätta verksamheten under namnet Orbia. Wavins ambition som global aktör är att arbeta hållbart för att göra en skillnad. Denna ambition är i linje med omvandlingen av moderbolaget Mexichem till en målstyrd organisation.

Orbia har en lång historia som producent av viktiga råvaror och har med investeringar och strategisk tillväxt vuxit till en av världens ledare inom polymerer, material och infrastruktur. Idag är Orbia verksamt i mer än 40 länder och sysselsätter fler än 22 000 individer världen över. Denna position medför en hög ansvarsnivå.

Namnbytet avspeglar en årslång process under vilken verksamheten har arbetat för att bli en organisation som använder sin globala inverkan för att förbättra livskvaliteten för människor och samhällen. Orbias syfte är "Att främja livet runt om i världen".

Orbias långsiktiga strategi gör det möjligt för organisationen att snabbt reagera på globala möjligheter som att säkerställa livsmedelssäkerhet, minska vattenbrist, omdefiniera framtidens urbana miljöer, koppla samman samhällen över hela världen och främja hälsa och välfärd med innovation och konsumentfokus.

Fokus på hållbar tillväxt betonas också i 'ImpactMark™', ett riktmärke som är en del av Orbias logotyp som belyser Orbias framsteg med långsiktig ekonomisk hälsa, miljömässig hållbarhet och samhällsframsteg. Varje år kommer Orbia att rapportera utvecklingen av målen baserat på de uppmätta resultaten.

Wavins insatser inom hållbarhetsområdet kommer att fortsätta med full kapacitet med stöd av Orbia. Orbia investerar i en långsiktig vision med fokus på balanserad tillväxt, med fokus på att påverka människor, vår planet och vinst.

Mexichems namnförändring stöder Wavins ambition att skapa en hållbar skillnad som global aktör. ”Building & Infrastructure” verksamhet inom Orbia kommer nu att fungera under det centrala varumärket Wavin, vilket gör det möjligt för Wavin att samarbeta över hela världen som ett team.

För mer information om Orbia, besök www.orbia.com. Du kan hitta mer information om Wavin på www.wavin.com.

Du hittar hela pressmeddelandet på engelska i bilagan.

Wavin är en innovativ leverantör av lösningar för bygg- och infrastruktur över hela världen. Uppbackade av över 60 års expertis är vi inriktade på att hantera några av världens största utmaningar: vattenförsörjning, sanitet, klimatbeständiga städer och effektivt byggande.
Wavin fokuserar på att skapa en positiv förändring i världen och vår passion är att bygga beständiga och älskvärda platser. Vi samarbetar med ledare, ingenjörer, konsulter och installatörer för att göra städer framtidssäkra och byggnader bekväma och energieffektiva.
Wavin är en del av Orbia, ett företagskluster som är bundna av ett gemensamt syfte: att främja livet runt om i världen. Wavin har 12 000 anställda i över 40 länder och verkar under varumärken som Wavin, Amanco och Pavco.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när