SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

ServiceNow lanserar en Ny upphandlingslösning

Digitaliserar och effektiviserar industrins upphandlingscykeln
ServiceNow lanserar nu en ny lösning för att digitalisera, automatisera och effektivisera upphandlingar för industriföretag. Procuerment Service Management (PSM) integreras i företagets ledande Now-plattform och gör det möjligt för upphandlingsteam i organisationer att lösa fler förfrågningar med självbetjäning och lägga mer fokus på strategiska arbetsuppgifter.

”Med den nya upphandlingslösningen kan vi på ett unikt sätt strömlinjeforma processerna för upphandlingsteam och hjälpa medarbetare att själv snabbt och enkelt lösa frågor kopplat till upphandling,” säger Kirsten Loegering, ansvarig för ERP-lösningar på ServiceNow. “På det sättet kan upphandlingsteam låta enklare förfrågningar hanteras av digital självbetjäning och själva mer fokusra på strategisk uppgifter kopplat till upphandling.”

Siffror från ServiceNow visar att endast hälften av alla förfrågningar till upphandlingsteam egentligen handlar om inköp och därför vill företaget med den nya lösningen digitalisera hanteringen av dessa förfrågningar och frigöra tid för upphandlingsteam att fokusera på de uppgifter som skapar mest värde. Dessutom blir det möjligt att erbjuda leverantörer till organisationen en mer inbjudande och interaktiv användarupplevelse.

”Både verksamheter och teknik utvecklas i rasande takt och det inkluderar även upphandlingsteam som behöver hitta nya sätt att lösa sina uppgifter,” säger Patrick Reymann, Research Director på IDC. “ServiceNows nya lösning möter verksamheter i detta och gör det enklare att digitalisera och effektivisera upphandlingsprocesser och skapa en bättre användarupplevelse med automation och optimering av arbetsflöden.”

Nya Procurement Service Management integreras i ServiceNows ledande Now-plattform, den flexibla och kraftfulla plattformen som möjliggör digital utveckling och innovation via hyperautomation och bland annat lågkodsutveckling och artificiell intelligens. Plattformen motverkar silos i organisationer och förenar nya, gamla och ostrukturerade datakällor till ett strömlinjeformat flöde som snabbar på digital transformation i organisationer.

Kontaktinformation

AxiCom AB

+46 737 25 07 80
Ej aktiv
Ej aktiverad
Postadress
Box 1313
11183 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556578-0581
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Info saknas

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Anders Wollner
+46 737 25 07 80

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-29
Svenskarnas räckvidds­krav oförändrade Handel med effekt i elnätet ökarIndustrins digitala omvandlingQNAP lanserar ny version av operativsystemet QTSValtech slutför förvärvet av Kin + Carta
2024-04-26
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap