SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

XL-BYGG lanserar XL-Padeltour

Som en del av sin relationsmarknadsföring lanserar bygghandelskedjan XL-BYGG en padelturnering riktad till handlare, leverantörer och kunder under namnet XL-Padeltour.
Turneringen går av stapeln i höst och i dagsläget har mer än 700 anmälningar kommit in från handlare, kunder och leverantörer.

Padel som träningsform har vuxit explosionsartat under de senaste åren, något som XL-BYGG tar fasta på när man nu lanserar padelturneringen XL-Padeltour.

- Ett av våra ledord är att vi ska vara branschens bästa lagspelare, vilket inkluderar det samarbete vi har internt inom kedjan, men även med våra leverantörer och kunder. I kombination med att padel är en sport som ligger vår målgrupp varmt om hjärtat känns det helt rätt att satsa på en padelturnering i form av XL-Padeltour, säger Mischa Moszkowicz, Marknadschef XL-BYGG.

Planen var från början att genomföra turneringen redan under 2020 men på grund av pandemin har man fått skjuta fram startdatumet och planen är nu att den genomförs till hösten. Med start den 18 oktober kommer handlare, leverantörer och kunder att göra upp i turneringen som går av stapeln på 13 olika orter runt om i landet, från Boden i norra Sverige till Kristianstad i södra Sverige. Finalen äger rum i Stockholm den 9 december.

XL-Padeltour kommer också att kombineras med en minimässa där handlare, kunder och leverantörer har möjlighet att knyta kontakter.

- I vår bransch är det viktigt att bygga relationer och i drygt ett års tid har vi längtat efter att träffa våra handlare, leverantörer och kunder under mer festliga former. Vi vill skapa en upplevelse utöver det vanliga och är säkra på att det här konceptet tilltalar våra samarbetspartners. Vi har redan fått in drygt 700 anmälningar och nu ser vi fram emot att skapa en upplevelse utöver det vanliga under turneringen som inleds i oktober, säger Carl Littlewood, Kedjechef XL-BYGG.

Fakta XL-Padeltour

Turneringen startar den 18 oktober i Göteborg och finalen går av stapeln den 9 december i Stockholm. Turneringen äger rum på sammanlagt 13 orter runt om i landet. Syftet är att bygga relationer mellan XL-BYGG:s handlare, kunder och leverantörer. Konceptet har tagits fram i samarbete med XL-BYGG:s event- och kommunikationsbyrå Nine Yards.


Jenny Pedersén
Kommunikationsansvarig
jenny.pedersen@mestergruppen.se
0766 29 26 59

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när