SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Bystronic väljer Water Jet Sweden

Som servicepartner i Norden och Baltikum
Den 1 juni tog Water Jet Sweden över serviceansvaret för Bystronics vattenskärningskunder Norden och Baltikum. Ett samarbete som grundar sig i specialistkompetens och närhet till kunderna.

Under många år sålde Bystronic vattenskärningsmaskiner som komplement till sin laserskärning. Det var en liten produktgren i det stora produktsortimentet av lasermaskiner, kantpressar, bockningsmaskiner och automatisering. 2018 valde företaget att sluta med vattenskärning och samma år såldes den sista Bystronic Byjet-maskinen i Skandinavien.

Sedan dess har Bystronic skött service med egen personal.
- Efter hand som folk byter jobb tappar man kompetens och erfarenhet. Därför väljer vi att lämna över serviceansvaret till en samarbetspartner som är specialist på vattenskärning, berättar Kimmo Syrjäläinen, Service Manager på Bystronic Scandinavia AB.

Styrsystem kan ha likheter i Bystronics produktsortiment, men bearbetningsteknikerna laserskärning och vattenskärning skiljer sig stort och specialistkunskap är viktigt för att kunna ge bra service och support.

- Vi valde Water Jet Sweden som servicepartner både för att dom har både kompetensen och närheten till kunderna, fortsätter Kimmo. Med våra olika fokus kompletterar vi varandra på ett bra sätt, sammanfattar Kimmo.

Den 1 juni 2024 övertog Water Jet Sweden serviceansvaret för Bystronics vattenskärningskunder, vilket omfattar service, kundsupport och hantering av reservdelar i samtliga nordiska länder och Baltikum.

- Vi har givit våra servicetekniker kompletterande utbildning på Bystronics maskiner och styrsystem och är redo att ge dom samma nivå på service som våra övriga kunder, berättar Ronny Martinsson, Eftermarknadschef på Water Jet Sweden. Dom är hjärtligt välkomna att kontakta oss!

Water Jet Sweden AB
Ronny Martinsson
Customer Service Manager
T: +46 457 455 440
E: service@waterjet.se

Bystronic Scandinavia AB
Kimmo Syrjäläinen
Service Manager
T: +46 73-087 97 66
E: kimmo.syrjalainen@bystronic.com
Kontaktinformation
Postadress
Teknik­vägen 4
37238 Ronneby
Besöksadress
Teknik­vägen 4
SE-37238 Ronneby
Region
Ronneby
Blekinge län
Sverige
Organisationsnummer:
556516-9066
Grundat: 1992
Anställda: 40
Välkommen till Water Jet Sweden!
Water Jet Sweden grundades 1993 och har med åren blivit Europas ledande tillverkare av vattenskärningsmaskiner. Vårt huvudkontor ligger i Ronneby, Blekinge, vid Sveriges sydkust.
Water Jet Sweden ska utveckla, tillverka och marknadsföra avancerade lösningar för vattenskärning och tillhandahålla ett eftermarknadsutbud med hög kvalitet på service och reservdelar. Vår vision är att vara ett tydligt förstahandsval för kunder över hela världen som söker lösningar med vattenskärning baserat på hög kvalitet, högt tekniskt innehåll och hög servicestandard.
Vår verksamhet bygger på kärnvärden som kvalitet, hållbarhet och kundnytta. Genom ett globalt nätverk av återförsäljare och dotterbolag står vi våra kunder till tjänst i mer än 40 länder.
Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Klas Wallström
Marknadschef
0457-45 54 40
Peter Ruden
Försäljning
0457 - 455 460
Christian Svensson
Försäljning
0457-45 54 75

Filmer

Why waterjet cutting technology

Why waterjet cutting technology
Historien om Water Jet Sweden
Water Jet Annual Show 2016
Waterjet Annual Show 2014
Buildning av water jet sweden machine in 3 minutes

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirandeHögkvalitativa packningssatser Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VDNordens största kollegium
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity