SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

En innovativ lösning för fasadtvätt

Fasadtvätt med hjälp av Rope Access
Fasadtvätt via av Rope Access är en innovativ och säker metod för rengöring och underhåll av höga byggnader och fasader. Denna teknik kombinerar repklättring med högtryckstvätt för att säkerställa effektivitet och säkerhet. Hos SafeReach erbjuder vi denna expertis för att möta de utmaningar som höga byggnader och svåråtkomliga platser innebär.

Utbildade och certifieradeRope Access-tekniker från SafeReach är noggrant certifierade för att utföra arbete på höga höjder på ett säkert sätt. Med avancerad utrustning och säkerhetsåtgärder minimerar vi riskerna för olyckor och skador. Detta innebär att du kan vara säker på att din fastighet inte bara kommer att rengöras effektivt, utan också skyddas från skador och slitage.

Fördelar med Rope AccessEn av de främsta fördelarna med fasadtvätt via Rope Access är dess precision. Våra yrkesklättrare kan exakt positionera sig där rengöring behövs och anpassa vattentrycket för att undvika skador på ytor och material. Dessutom möjliggör denna metod snabb och direkt tillgång till arbetsområdet utan behov av att bygga upp dyra och tidskrävande ställningar.

Mer än bara fasadtvättSafeReach erbjuder mer än bara fasadtvätt. Vi har en bred expertis inom bygg- och fastighetsbranschen. Vårt team kan ta hand om allt från montage av olika strukturer och fönsterputs till professionell målning och rostskydd för att förlänga byggnaders livslängd. Vi är även experter på fasadrenovering och förbättringar, inklusive reparationer och uppfräschning. Dessutom erbjuder vi fogningstjänster för att säkerställa täta och hållbara ytor samt inspektioner och besiktningar av byggnader och strukturer, även på svåråtkomliga platser.

Vi kombinerar teknisk skicklighet med säkerhet och effektivitet för att möta dina behov inom bygg och fastighet. Vår erfarna och välutbildade personal säkerställer att arbetet utförs inte bara professionellt utan också säkert. Med vår hjälp kan du bevara din fastighets estetik och långsiktiga hållbarhet i höga höjder. Sätt din fastighet i trygga händer med oss.
Kontaktinformation
Postadress
Box 1846
11674 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559063-1601
Grundat: 2016
Anställda: 4
Välkommen till SafeReach AB!

Vi på SafeReach är specialister inom Rope Access-klättring (reparbete) och fallskydd för industrin. Våra kunder anlitar oss för att utföra olika hantverksuppgifter på platser som är svåra eller dyra att nå på andra sätt.

Klättrarna på SafeReach har kompetens inom sanering, underhållning, montage, rostskydd, betongreparation och inspektion. Vi har även säkerhetsledare för industristopp och utför bergssäkring och broinspektioner i enlighet med Trafikverkets utbildningar och föreskrifter.

Inom fallskydd håller våra vana reparbetare utbildningar inom fallskydd, installerar både fasta och tillfälliga fallskyddssystem och vi besiktigar fallskyddsutrustning.

Det som gör oss på SafeReach unika är vårt fokus på tydliga arbetsrutiner och säkerhet genom hela arbetet. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba för stora och komplexa organisationer, så vi sköter administration och planering kring arbetet på ett smidigt sätt. Vi har egna anställda och förmåga att ta in fler klättrare på kort varsel. Vår ambition är att vara den mest välorganiserade och säkraste samarbetspartnern inom reparbete och fallskydd för industriföretag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Christina Olander
070-5335291

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-08
Heimstaden tar hjälp av AI-teknik tado° introducerar smart laddningslösning AlixLabs announces EU-wide APS TrademarkAlutrade fortsätter tradi­tionen med vinstdelning Automatisk biltvätt med smart teknik
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
2024-04-03
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo
2024-04-02
Att välja rätt skyddsnätArmor™ PowerFlex® Den viktiga spridarplattan!IRC har fått sin största order hittills Besök Iscar Sverige på mässan
2024-03-29
Vad du behöver veta när du köper ny kompressorLaserskärmaskinernas kritiska roll Maskinsvärdens roll för effektivt skogsarbeteNyhet för massflödes­mätare och regulatorer Kabeltrumvagnar underlättar kabelarbetet