LÖRDAG 17 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nordic Medtest lanserar testforum

Nu startar Nordic Medtest ett nätverk för testare inom e-hälsa.
Nätverket går under namnet Testforum och första träffen sker under e-hälsokonferensen Vitalis den 25 april.

Som central aktör i e-hälsosverige har Nordic Medtest identifierat behovet av ett nätverk för testare som arbetar inom eller mot offentlig sektor. Testforum ska möta detta behov där testare gemensamt kan utbyta kunskap och erfarenheter och tillsammans bidra till ökat fokus på test och kvalitetssäkring vid digitaliseringen av offentlig sektor.

”Vi har under året sett att det runt om i landet finns mycket kompetens kring test och kvalitetssäkring som är värt att spridas till fler. Vi vill genom Testforum underlätta utbytet av goda exempel och idéer inom testområdet” säger Robert Magnusson, teamchef och portföljansvarig på Nordic Medtest.

Första träffen kommer att äga rum på Vitalis - Nordens största e-hälsokonferens som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg 23-25 april. Testforum riktar sig till den som arbetar praktiskt med testning inom kommun, landsting, myndighet eller privat aktör inom e-hälsa.
2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Navigator expanderar med tre nya medarbetareNu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser