SÖNDAG 18 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ny e-handelssajt ska främja svensktillverkning

En helt ny e-handelssajt som säljer svensktillverkade redskap till entreprenadföretag, lantbruk och industri.
Nu lanseras Sverigeredskap.se, en helt ny e-handelssajt som säljer svensktillverkade redskap till entreprenadföretag, lantbruk och industri.

– Eftersom mer och mer redskap i dag importeras till Sverige kände jag att det fanns behov av ett företag på nätet som främjar svensk kvalitet, gedigen erfarenhet och lång hållbarhet. Drivkraften ligger helt enkelt i att gynna tillväxten på den svenska marknaden samtidigt som vi ökar tillgängligheten genom att digitalisera branschen, säger Andreas Nilsson, vd för Sverigeredskap.se.

Sverigeredskap.se erbjuder i dag allt från balhantering till skopor och truckredskap. Fokus ligger på att främja svensktillverkning med fokus på hög kvalitet och lång hållbarhet.

– Det första varumärket vi samarbetar med är Norje Smidesfabrik. Det är ett företag som grundades 1943 och har därför lång erfarenhet och stor kunskap när det kommer till redskapstillverkning. Norje Smidesfabrik delar våra värderingar och det är det viktiga, säger Nilsson.

Den största utmaningen enligt Nilsson är att slåss mot importmarknaden som växer sig allt starkare. Han hoppas dock att Sverigeredskap.ses kunder ser fördelarna med en e-handelsajt som erbjuder högkvalitativa redskap och därför väljer att främja svensktillverkning.

– Inom en snar framtid kommer vi att samarbeta med ännu fler varumärken för att komplettera sortimentet ytterligare. Redan nu är vi på gång med ett nya avtal med flera varumärken inom branschen – bland annat en stor, känd leverantör av arbetskläder och tillbehör, säger Nilsson.

Andreas Nilsson VD
andreas@sverigeredskap.se
www.sverigeredskap.se

Sverigeredskap.se

2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Navigator expanderar med tre nya medarbetareNu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser