TISDAG 19 FEBRUARI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

React Risk Advisory expanderar till Baltikum

Den 3 december blir SIA Seccredo en del av React Risk Advisory Group vilket gör att vi nu tillhandahåller tjänster inom underrättelse, risk, säkerhet och kris direkt från vårt eget kontor i Riga.
Det lokala kontoret kommer dock att behålla sitt nuvarande namn tillsvidare.

- Detta är ett viktigt strategiskt steg för att öka vår förmåga att bistå våra klienter i hela Baltikum. Vi är glada över att utöka vår närvaro i öst och att vi nu kan erbjuda tjänster direkt från vårt lokala kontor. Expansionen är ett sätt för oss att möta den ökade efterfrågan från internationella bolag med verksamhet i Östeuropa och CIS-länderna. Vi vill också välkomna Marcis Pumpurs och hans team till gruppen, säger Robin Loft, VD React Risk Advisory.

- Vi har sedan flera år tillbaka arbetat med React Risk Advisory och dess ledning och vi ser fram emot att stärka detta förhållande ytterligare, tillägger Marcis Pumpurs, VD SIA Seccredo.

React Risk Advisory har nu kontor i Sverige, Polen, Lettland och i den Förenade Arabemiraten.

För mer information vänligen kontakta:

Robin Loft Marcis Pumpurs
VD VD
React Risk Advisory SIA Seccredo
0046 8 402 11 90 00371 672 21 828
robin.loft@react-risk.com marcis.pumpurs@seccredo.lv

Om oss
React Risk Advisory är ett konsultbolag som erbjuder kvalificerad rådgivning inom säkerhetsproblematik för näringslivets verksamheter och offentlig sektor. Bolagets fokus är materiella risker som hotar företagens tillgångar, personal, infrastruktur, processer och varumärke.

Vi arbetar både med förebyggande och reaktiva åtgärder inom information/underrättelse, säkerhet, risk och krishantering. Ett av våra expertområden är avancerad problemlösning.

Vi ser på säkerhetsrisker från ett intellektuellt perspektiv snarare än ett praktiskt. Vissa bolag säljer säkerhetslösningar, vi förebygger och hanterar säkerhetsproblem.

Med kontor i Stockholm, Warszawa, Riga och Dubai samt ett starkt internationellt nätverk är vi ett lokalt bolag med global förmåga.
2019-02-14
Global konkurrens i digitaliseringBASF lanserar ny digital plattform för byggindustrinNy vibrationsövervakning på pappersmaskin i HallstavikIKEA investerar i en av världens största vindkraftsparkerMarkant ökning av kvinnliga forskare inom produktionsteknikFokus på inkluderande och jämställd arbetsplats på Personal & Chef
2019-02-13
Ny Forrester-rapport: 69% av företagen är missnöjda med sitt molnbaserade kundvårdssystem Indikera maskinens statusStationschef till Luleå (Krossvägen)Peab bygger bostäder och galleria i FalkenbergHur utreder man klagomål på inomhusklimatet? Framgångsrik jobbmässa för unga på Svenska MässanStrands i nytt samarbete – med rallystjärnaParker Hannifin lanserar externt övervakad pneumatisk säkerhetsventil för nödstopp och systemfelEngcons slanglösa modulsystem och högflödessvivel är klara för serieleveransROBOYAGI - Klassledande robotprestanda från RYOBI Focus Nordic går på djupet med ny drönaragenturStarkt resultat för Fortnox 2018BMW M tar mark med helt nya X-modellerTekniska museet och Stora Enso bygger Stockholms smartaste byggnad i träStark rekrytering till Assemblin ElNy skräddarsydd vuxenutbildning öppnar för jobb inom industrinRenault F1 Team – 2019Varning: ta det lugnt på sportlovsvägarnaRebl Industries flyttar in i Gothia Science Park
2019-02-12
Ny överenskommelse ska ge fler jobb inom byggsektornStororder när Spring Systems fortsätter växaExakt temperaturmätning med JUMO dTRANS T06Dematek levererar unik kran till världens modernaste forskningsanläggningVåra utbildningar 2019Hultafors 2.40 tumstock FSC®-certifieradArbetet med nästa generations smarta elmätare påbörjatStål & Hyr och Renta går samman med JRent i JönköpingHitachis kundtidning – nytt nummer uteBMW kör ifrån inom elektrifierad och självkörande mobilitetCarina Ståhl utses till ny VD i trähustillverkaren Sizes WorksWebbaserad Säker Vatten-utbildning för VS-projektörerGregor Rolski blir chef för Tyréns verksamhet i ÖsteuropaStora fördelar med att implementera AI-lösningarNy lösning för slipning av hörn Professionell IT-kyla för serverrum och teknikrumLVD erbjuder ny automation till Phoenix fiberlaser i storformatSäkert halkskydd, lika aktuellt året omSka få 3D-printing i Mellansverige att lyftaEtt whitepaper om energieffektivare värmedistribution med PUR-skumsisolerad kulvert Ny digital plattform håller koll på kostnaderna under byggprojektet
2019-02-11
Provkörning och premiärvisning av Volvo Dig Assist under Rally SwedenNCC bygger arbetstunnlar till nya tunnelbananFörslutning med unik historiaCygate vinnare av Volvo car group/Volvo cars quality excellence awardNya Opel Corsa tar toppteknologier till småbilssegmentetAPM Terminals driver aktivt miljöförbättringar - för en hållbar framtidÅrets vinnare av Quality Innovation Award inger stort framtidshoppKlarar du 90 dagar utan bil?Kraftigt förbättrade parametrar för hållbara transporterNy utmärkelse för skogsvård delas ut på SkogsElmia 100 % förnybar energi till Wibax terminalerNy vd för Förpacknings- och TidningsinsamlingenUpplands Motor har utsetts till årets återförsäljare av elbilarHållbar cement- och kalkproduktion i fokus för ny centrumbildningSvenske Erik Johansson är ny BMW Motorsport Junior 2019IT och ”Enterprise Mobility” i byggbransch och infrastruktur
Annonser