SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Xometry Förbättrar med Xometry.Pro

En Ny Era för Ingenjörer och Inköpsledare
Xometry, den globala marknadsplatsen för tillverkningstjänster driven av AI, tar stora steg mot att omdefiniera hur ingenjörer och designers samarbetar och delar kunskap. Den 21 mars 2024 släppte företaget flera spännande nyheter som kommer att forma framtiden för tillverkningsindustrin och uppmuntra till ännu mer innovation och samarbete.

En av de mest betydande uppdateringarna är den nya mångfalden av avslutningsalternativ som nu finns tillgängliga på Xometrys marknadsplats. Med över 200 klassiska RAL-färger tillgängliga via Xometrys Omedelbara Offertverktyg får köpare en oöverträffad möjlighet att anpassa och skräddarsy sina tillverkningsprojekt för att passa deras exakta behov och visioner.

Xometry.Pro: Ett Innovativt Nav för Tekniskt Framåtskridande och Kunskapsdelning

Xometry har även introducerat Xometry.Pro Knowledge Hub, en plattform skapad specifikt för ingenjörer och designers att dela sina kunskaper och erfarenheter inom tillverkningsindustrin. Med denna utökning strävar Xometry.Pro efter att bli en central plats för tekniskt framåtskridande och kreativt tänkande.

Specifikt erbjuder plattformen följande verktyg kostnadsfritt:

• Över 100 tekniska artiklar, organiserade efter teknologier (3D-utskrift, CNC-bearbetning, formsprutning)
• En praktisk onlinekurs om 3D-utskrift, som inviger avsnittet för utbildning
• En bibliotek av e-böcker (dedikerade till exempelvis design av plåtskärning och toleranser)
• En uppsättning designverktyg, inklusive en oumbärlig 3D-utskriftssimulator
• Ett urval av fallstudier, med problem och lösningar.

Hjärtat av plattformen är avdelningen Community, ett öppet forum där användare kan dela frågor, erfarenheter, projektförfrågningar eller råd. Xometry-ingenjörer svarar på individuella inlägg, men också andra ingenjörer, i en horisontell mekanism av hjälp och kunskap.

"Xometrys vision är att demokratisera tillverkningsindustrin genom att göra avancerade resurser och kunskap tillgängliga för alla", säger Dmitry Kafidov, General Manager för Xometry Europe. "Med dessa senaste initiativ tar vi ännu ett steg mot att förverkliga den visionen och skapa en mer inkluderande och samarbetsvillig gemenskap för ingenjörer och designers över hela världen."

För att ytterligare stärka sin globala närvaro lanserar Xometry också en ny tjeckiskspråkig webbplats, vilket markerar företagets 15:e lokalspråkiga marknadsplats. Genom att erbjuda plattformar och tjänster på flera språk gör Xometry det enklare än någonsin för sina kunder och användare att navigera och engagera sig på deras plattformar.

Med dessa banbrytande initiativ och ett ständigt fokus på innovation fortsätter Xometry att vara en ledande kraft inom tillverkningsindustrin. Genom att skapa en plattform för kunskapsdelning och samarbete främjar de inte bara tekniskt framåtskridande utan också en kultur av inkludering och gemenskap bland ingenjörer och designers världen över.

Xometrys åtagande och vision för att demokratisera tillverkningsindustrin och skapa en inkluderande gemenskap för innovatörer världen över är en kraft att räkna med. Genom att erbjuda en omfattande plattform för tekniskt framåtskridande och kunskapsdelning står Xometry i spetsen för att forma en mer hållbar och progressiv framtid för branschen. Utforska möjligheterna med Xometry idag och låt oss tillsammans bygga en värld där innovation och samarbete är nyckeln till framgång.

Upptäck hur Xometry kan stötta ditt projekt nu
Kontaktinformation

Xometry Europe GmbH

Postadress
Ada-lovelace-str. 9,
85521 Ottobrunn
Region
Tyskland
Organisationsnummer:
318027176
Grundat: 2013
Anställda: 512
Välkommen till Xometry Europe

Tillverkning på begäran
Med över 2 000 tillverkare i Europa har vårt nätverk den kapacitet du behöver för prototypframställning och produktion.

Massiv nätverkskapacitet
Få direkt tillgång till produktionskapaciteten hos över 2 000 tillverkare med omfattande kapacitet och certifieringar i 25 europeiska länder. Från ditt skrivbord. Strikt NDA med vårt nätverk för att skydda integriteten.

Instant Quoting Engine
Få DFM-feedback, ledtider och prissättning i en fråga om klick, inte dagar. Xometry IQ℠ sätter Data Science i arbete för dig så att du enkelt kan välja det optimala pris/ledtidsalternativet för ditt projekt. Kompatibel med STEP-, Mesh-, Parasolid- och ACIS-filer.

Statusuppdateringar och garanterad kvalitet
Med en stark kvalitetssäkring och regelbundna statusuppdateringar kan du lita på att din del kommer rätt och i rätt tid.

Kontakta oss gärna!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Anna Bergkvist
+34 617 512 577

Filmer

Xometry Europe is Your One-Stop Shop for Manufacturing On-Demand

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-10
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
2024-05-09
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
2024-05-08
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest