SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Utbildningarna har gjort mig säkrare som företagare

Plåt & Ventföretagens medlemsföretag Jägervalls Bleck och Plåt AB har gjort en stor och annorlunda taktäckning på ett nytt äldreboende på Östermälarstrand i Västerås.
Äldreboendet rymmer lägenheter, café, orangeri, takterrass och relaxavdelning. Avancerade tekniska lösningar som ska underlätta för de äldre har installerats.

Bågtaket är 800 kvadratmeter stort, lagt på isolering och självbärande plåt. Den självbärande plåten är en del av själva byggnadskonstruktionen och ger skivverkan även i sidled. Takplåten är belagd med ljusgrå Durafrost från Lindab – en ny beläggning som är reptålig och passar bra på tak, säger Johan Jägervall på Jägervalls Bleck och Plåt AB.

– Äldreboendet är i toppklass, det modernaste i Sverige. Därför är det extra roligt att vi har fått vara med. Taket är speciellt för Västerås, rundat, som en väldigt stor takkupa med svängda skivor. Det är inte ofta det dyker upp jobb som är så spännande och utmanande som detta.

Läs mer här

Plåt & Ventmagasinet är tidningen för företag inom byggplåt och ventilation. Tidningen finns i en pappersupplaga samt i denna digitala version och ges ut av Plåt & Ventföretagen. Trevlig läsning!

Kontakta oss: pvmagasinet@pvforetagen.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Ökad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga