SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Värdet av byggmaterial visar tillväxt

Analysföretaget NAVET Analytics beräknar varje kvartal det totala byggmaterialvärdet kopplat till ny- och ombyggnad av bostäder samt privata och offentliga lokaler.
Rensat för installationsmateriel beräknas det första kvartalets byggmaterialvärde ha uppgått till drygt 17 miljarder kronor. Om takten i ny- och ombyggnadsinvesteringarna håller i sig under resten av året skulle det kunna innebära en tillväxt för byggmaterialvärdet med 15 procent jämfört med helårsvolymen 2018. Den starkaste tillväxten är först och främst koncentrerad till kontor, handel och industri, medan bostadsbyggandet och då främst småhusbyggandet utvecklas svagare.

Källa: Navet Analytics AB

Navet har sedan år 1989 hjälpt kunder till Bättre Affärer inom fyra affärsområden:
- NAVET Corporate finance
- NAVET Ekonomistyrning
- NAVET Affärssystem
- NAVET Analytics

Receptet? Hjärna och hjärta. Ett sylvasst affärssinne och lyhördhet.

Vårt fundament är att vi kommer från näringslivet. Erfarenhet och kompetens från hur man framgångsrikt driver en verksamhet är ovärderlig. Vi har i många fall suttit där kunden sitter vilket underlättar och stärker samarbetet. Ett annat signum är att vi har specialistkompetens på bredden. Fyra affärsområden som samverkar och tillsammans skapar större affärsnytta för våra kunder.

Navet är oberoende och lokaliserade nära din verksamhet, vi verkar där du verkar. Som kund – liten som stor – får du en unik lösning, för varje kund har sina speciella förutsättningar. Det handlar om nyfikenhet och vetgirighet. Att förstå just ditt företag och dess möjligheter. Att lyssna in för att kunna leverera bättre affärer. År efter år.

Navets fyra affärsområden skapar ett komplett kunderbjudande. Vårt varumärke speglar vår verksamhet och affärsmodell. Navets kund har genom en och samma kundkontakt en unik möjlighet att ta del av djup och bred bransch- och verksamhetskompetens.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Ökad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga