SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Cognizant lanserar Flowsource

En utvecklingsplattform med funktioner för generativ AI
Cognizant lanserar en generativ AI-aktiverad plattform, Cognizant Flowsource, med syfte att integrera alla stadier av mjukvaruutvecklingens livscykel och därmed hjälpa utvecklare att leverera högkvalitativ kod snabbare, och med ökad kontroll.

- Gen AI skapar möjligheter för organisationer att arbeta snabbare - men snabbare borde inte betyda "fler problem", säger Prasad Sankaran, EVP på Cognizants Software and Platform Engineering. Cognizant Flowsource hjälper organisationer med detta genom att förbättra snabbhet, kvalitet och konsekvens i utvecklingen.

Cognizant Flowsource är en enhetlig plattform som kopplar samman arbetet med mjukvaruleverans och utveckling. Gen AI-aktiverade verktyg och processorkestrering vävs samman genom hela utvecklarupplevelsen, vilket gör att anställda kan arbeta snabbare och med mer fokus på ett mätbart och kvantifierbart sätt.

- Cognizant Flowsource går längre än produktivitetsökningar och säkerställer högkvalitativ kodleverans genom inbäddade metoder och flera nivåer av kvalitetskontroller", säger Mukesh Dialani, IDC Research Vice President, Digital Engineering and Operational Technology Services. Med Cognizant Flowsource kan användare fokusera på det som är viktigt snarare än repetitivt arbete som inte ger mervärde.

Med Cognizant Flowsource kan företag få mer insyn i sitt mjukvarutekniska ekosystem. Cognizant Flowsource fungerar också som en utbyggbar plattform som gör det möjligt för företag att lägga till plugins från tredje part för att ytterligare accelerera arbetsprocesser.

För mer information om Cognizants inställning till generativ AI och företagets engagemang för ansvarsfull AI, se företagets webbsida.

Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
engcon tecknar strategiska avtal i JapanOKQ8 öppnar bilpool i AlingsåsMed rätt volym slår stansning allt
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige