SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ny Zoom-app

Gör hybridarbetsplatsen mer realistisk med avatarer
Zooms nya app är utformad för Apple Vision Pro och tillgängliggör ett nytt verklighetstroget universum för användarna, vilket ytterligare suddar ut gränserna mellan fysiska och online-baserade möten. Det underlättar samarbete och stärker känslan av att vara inkluderad på hybridarbetsplatsen.

Zoom tillkännager idag lanseringen av en ny app för Apple Vision Pro som ska göra hybridarbetsplatsen ännu mer verklighetstrogen för att ge användarna känslan av att vara fysiskt närvarande på kontoret.

"Zooms nya app för Apple Vision Pro hjälper till att förbättra arbetsflöden och gör det ännu enklare för användare att känna samhörighet med sina kollegor, oavsett tid och plats. Den förser användarna med den ultimata mötesupplevelsen, där Zooms intelligenta allt-i-ett-samarbetsplattform gör det möjligt att skapa meningsfulla kontakter och förbättra samarbetet på hybridarbetsplatsen,” säger Ole Mygind, försäljningschef för Zoom i Norden och Benelux.

Möt dina kollegor som verklighetstrogna avatarer
Zooms Apple Vision Pro-app ska ge användarna en naturlig mötesupplevelse med ljud och video av toppkvalitet, där användaren kan få sin egen avatar via AI, så att övriga mötesdeltagare kan se dess ansiktsuttryck och rörelser. Därigenom kan Zoom-användare känna sig mer inkluderade genom att vara i samma virtuella utrymme som sina kollegors avatarer, utan behov av ytterligare fysiska verktyg eller inställningar.

Den nya appen gör Zoom-plattformen till ett ännu effektivare hjälpmedel för företag, genom att underlätta planering, samarbete, uppstart och deltagande i möten.

Väck 3D-objekt till liv i rätt miljö
Avatar-funktionen finns tillgänglig i appen redan från start och Zoom räknar med att utöka appen med fler lösningar under våren. De nya funktionerna erbjuder till exempel möjligheten att dela 3D-filer, där 3D-objekt kan väckas liv genom att visas upp i olika sammanhang med utvalda omgivningar. En animatör eller speldesigner kan exempelvis levandegöra den senaste spelkaraktären via Zooms 3D-delning.

Under våren kommer det även att bli möjligt att ta bort bakgrunderna för upp till fem Zoom-mötesdeltagare och "placera" dem i samma virtuella utrymme, för att stärka känslan av samhörighet. Under mötet kommer det även bli enkelt att dela information och effektivisera kommunikation och arbetsflöden via Zoom Team Chat, som är nära integrerat med Zoom Meetings.

I december 2023 lanserade Zoom en app för Apple TV, vilket stärkte företagets ambition att skapa en enhetlig plattform som möjliggör kommunikation över Apples system, vilket inkluderar iPhone, iPad, Mac och CarPlay.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-01
John Wastring ny vd på Zaptec SverigeKlimatsmartare fästelementstillverkning Effektiv användning av generativ AIDenodo lanserar ny version Wackes stärker organisationen
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige
2024-06-25
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning