SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Integrity360 och Varonis i exklusivt samarbete i Sverige

Implementerar en holistisk cybersäkerhetslösning
Cybersäkerhetsspecialisten Integrity360, och datasäkerhetsföretaget Varonis, har ingått ett exklusivt partnerskap i Sverige.

Genom partnerskapet kommer svenska Integrity360-kunder att få exklusiv tillgång till Varonis datasäkerhetsplattform som en del av en holistisk cybersäkerhetslösning.

I takt med att företag allt oftare slår samman molnresurser och lokala lösningar har risken för dataintrång ökat. Varonis-plattformen hjälper företag genom att skydda data där den finns och att automatisera skyddet med hjälp av maskininlärning.

- Svenska organisationer har insett att traditionella cybersäkerhetslösningar har blivit utdaterade i stor utsträckning, och att lösningen numera måste klara av att skydda data där den finns, säger Jan Lindblom, Nordenansvarig på Integrity360. Genom Varonis-partnerskapet erbjuder vi nu deras prisbelönta plattform när vi hjälper våra kunder att implementera en holistisk cybersäkerhetslösning.

- Vi är glada över att samarbeta med en expert som Integrity360 på den svenska marknaden, säger Mark Wilcox, VP och General Manager på Varonis. Deras expertis och lokala närvaro kommer att säkerställa att gemensamma kunder kommer att få de mest kompletta och robusta lösningar som finns tillgängliga.

Under 2023 har Integrity360 gjort betydande satsningar på den nordiska marknaden, bland annat genom förvärvet av den lokala cybersäkerhetskonsulten Netsecure AB, och genom att göra Integrity360s Incident Response-lösningar tillgängliga på den lokala marknaden.

Kontakta gärna:
Jan Fredriksson, Northern Link PR för Integrity360 AB
jan@nlpr.se
070-716 00 68
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-22
Nyanställda tjejer på SkrotSmart i TrollhättanMissa inte vår senaste nyhet!Hos DynaMate är mät­skalorna i trygga händerVakuumpumpars roll i moderna industrierFörsta XMOR®-skopan i Sverige
2024-05-21
Framtidens industrimaskiner Bli en luftens hjälteDamaskus Maskinskydd är involverad Scania öppnar för order Närproducerat i norr
2024-05-20
Milltool AB lanserar MT22DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch