SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Red Hat omvandlar sin partnermodell

För att leverera ökat kundvärde
Red Hat, världens ledande leverantör av lösningar med öppen källkod, omvandlar sin globala partnerupplevelse med syfte att erbjuda sina samarbetspartners fler valmöjligheter och mer flexibilitet. Red Hat moderniserar sin partnermodell genom att lansera ett nytt programramverk, introducera uppgraderade verktyg för att underlätta korssamarbete samt ge enklare tillgång till viktig teknik, utbildning och resurser.

IDC förutspår att 70% av leverantörerna kommer att anta en kundledd strategi för ekosystemorkestrering fram till 2025[1]. Det innebär att teknikleverantörer måste effektivisera samarbetet med partners för att leverera de samordnande lösningar och tjänster som efterfrågas av kunder i dagens snabbt föränderliga IT-landskap. För att möta dessa förändrade kundkrav implementerar Red Hat en förenklad partnermodell för ökad transparens över hela ekosystemet samt ett nytt ramverk för partnerprogramramet utformat med slutkunden i centrum.

Genom en modulär programdesign får partners ökade valmöjligheter och mer flexibilitet när de samarbetar med Red Hat, vilket möjliggör anpassning efter egna affärsstrategier och kundbehov. Förbättringarna av Red Hats partnermodell syftar till att förbättra partnerupplevelsen och uppmuntra till samskapande inom ekosystemet som förstärker partners förmåga att bättre stödja kunderna.

Lanserar Red Hat Partner Practice Accelerator Program
Red Hat lanserar Partner Practice Accelerator Program som en del av sin omvandling av partnermodellen. Programmet fokuserar på att stödja och motivera partners inom det kommersiella segmentet, särskilt små till medelstora företagskunder. Det ger Red Hat-partners möjlighet att leda hela den kommersiella kundlivscykeln med Red Hat Ansible Automation Platform och Red Hat OpenShift, och inkluderar en grupp partners med avancerad teknisk kunskap och beprövad affärskunskap.

Certifierade partners i Red Hats Partner Practice Accelerator Program är experter på automatisering och applikationsmodernisering och kan hjälpa kunder att förutse, forma och genomföra digitala transformationsplaner oavsett komplexitet. Genom tillgång till omfattande resurser och professionella tjänster kan de öka sin lönsamhet, differentiera sig på marknaden och skapa kundframgång med hjälp av Red Hats teknologier.

Stödja partneraktivering och utbildningsresurser
Red Hat investerar i att göra resurser och expertis inom öppen källkod mer tillgängliga för partners. Detta inkluderar förbättringar av partnercertifiering och utbildning via Red Hat Partner Training Portal, ökad synlighet för gemensamma lösningar i Red Hat Ecosystem Catalog, och en plattform för produktdemonstrationer.

Red Hat Demo Platform, tillgänglig via Red Hat Partner Connect, ger partners möjlighet att genomföra produktdemonstrationer av hela Red Hats portfölj för att visa upp innovationer med öppen källkod med kunder i en lågriskmiljö. Red Hat Demo Platform ger även tidig tillgång till demos av nya produktsläpp innan de blir allmänt tillgängliga.

Red Hat Partner Connect erbjuder en plats för partners att få tillgång till dessa nya förbättringar och alla Red Hats verktyg och resurser för att skapa större kundvärde och partnerlönsamhet. Red Hat Partner Connect gör det enkelt för partners att registrera sig och få omedelbar tillgång till de verktyg de behöver för att bygga upp sin verksamhet med Red Hat.

Tillgänglighet
Red Hat lanserar sin uppdaterade partnermodell och program under andra halvan av 2024. Partner Practice Accelerator Program är inbjudningsbaserat och tillgängligt globalt. Red Hat Demo Platform förväntas släppas i maj 2024.

Citat
Stefanie Chiras, senior vice president, Partner Ecosystem Success, Red Hat:
"Den senaste utvecklingen av Red Hats partnermodell skickar en tydlig signal till våra partners att Red Hat prioriterar ekosystemet som den ledande katalysatorn för kundvärde. För att kunna leverera på löftet om hybridmoln är det avgörande att vi förnyar kollektivt och transparent, och ger partners enkel tillgång till information och delad data så att vi tillsammans kan möta våra gemensamma kunders unika utmaningar som en enad front."

Ytterligare resurser
• Läs mer om partnerupplevelsen på Red Hat Partner Connect
• Bläddra i katalogen över Red Hats ekosystem

Ta del av det fullständiga pressmeddelandet på engelska här.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jenny Widing, Northern Link PR för Red Hat
+46 70 985 30 20
jenny@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-08
Heimstaden tar hjälp av AI-teknik tado° introducerar smart laddningslösning AlixLabs announces EU-wide APS TrademarkAlutrade fortsätter tradi­tionen med vinstdelning Automatisk biltvätt med smart teknik
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
2024-04-03
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo
2024-04-02
Att välja rätt skyddsnätArmor™ PowerFlex® Den viktiga spridarplattan!IRC har fått sin största order hittills Besök Iscar Sverige på mässan
2024-03-29
Vad du behöver veta när du köper ny kompressorLaserskärmaskinernas kritiska roll Maskinsvärdens roll för effektivt skogsarbeteNyhet för massflödes­mätare och regulatorer Kabeltrumvagnar underlättar kabelarbetet