SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Cognizant lanserar AI-verk­tyget Innovation Assistant

Utökar Cognizants interna innovationsprogram Bluebolt
Samarbete med Microsoft ger Cognizant-anställda nya innovationsmöjligheter med verktyg för generativ AI byggt på Microsoft Azure OpenAI Service.

Konsultföretaget Cognizant tillkännager ett samarbete med Microsoft kring lanseringen av Innovation Assistant, ett AI-drivet verktyg byggt på Microsoft Azure OpenAI Service. Innovation Assistant utökar Cognizants interna innovationsprogram, Bluebolt.

Innovation Assistant är ett verktyg utformat för att frigöra kreativitet och innovation för Cognizant-anställda i sina kunduppdrag. Lanseringen är ett led i Cognizants engagemang för att effektivisera samarbete mellan människa och maskin med AI och samtidigt dra nytta av företagets omfattande tekniska expertis och branschkunskaper.

- Kreativiteten hos Cognizants medarbetare är en av de saker som skiljer oss åt i vår bransch, och vår Innovation Assistant förändrar hur vi genererar och implementerar idéer, säger Ravi Kumar S, Cognizants VD. Tillsammans med Microsoft utnyttjar vi kraften i generativ AI för att revolutionera innovation, med målet att säkerställa att vi och våra kunder ligger i framkant.

Nya Innovation Assistant är ett led i Cognizants innovationsprogram Bluebolt vilket hjälper Cognizants anställda med innovationsprocessen från idé till implementering. Med generativ AI för Bluebolt kommer Cognizant-anställda att kunna utveckla en unik kombination av virtuell vägledning och verklig support som kan utnyttja företagets gemensamma expertis och co-innovation.

- Det är fantastiskt att se hur gen AI möjliggör innovation på olika nivåer i en organisation med Cognizants Innovation Assistant, säger Puneet Chandok, VD, Microsoft, Indien & Sydasien. Cognizant har använt AI för att skapa en plattform som frigör potentialen hos individer och team. Plattformen bygger på Microsoft Azure OpenAI Service och syftar till att ge kunder tillgång till insikter från företagsdata och att hjälpa dem ligga steget före i det digitala landskapet.

Cognizant fokuserar på att upprätthålla de högsta standarderna för ansvarsfull och etisk AI, med fokus på säkerhet, integritet, transparens och inkludering. Innovation Assistant är designad för att generera kontextbaserade idéer och lösningar samtidigt som känslig information och klientens konfidentialitet skyddas.

För mer information om Cognizants inställning till generativ AI och företagets engagemang för ansvarsfull AI, se företagets webbsida.
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när