SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stärker network-as-a-service-erbjudande

Med multimolnhanteringslösning
Lösningen förenklar driftsättning av applikationer och hantering av anslutningar till molnet i en användares multimolnmiljö, vilket ger en konsoliderad bild av applikationsprestanda och nätverksarkitektur över offentliga, privata och hybrida moln.

Verizon Business tillkännagav idag Network as a Service (NaaS) Cloud Management, en ny tjänst som gör det möjligt för företag att kontrollera applikationskomponenter och nätverksarkitektur över flera molnmiljöer - offentliga, privata och hybrida - på en enhetlig online-portal. Den nya lösningen är utformad för att fungera med Verizon Business NaaS-erbjudande och kommer att förenkla multimolnhantering avsevärt som en del av den flexibla servicemodellstruktur NaaS innebär.

Nätverk med flera moln är populärt bland företag för möjligheten att kunna hosta applikationer i molnmiljöer med olika policyer för åtkomst, kompatibilitet och datasuveränitet. Detta innebär unika utmaningar för företagens CIO:er, såsom att sammankoppla arbetsbelastningar över olika molnmiljöer, samt utveckla en standardiserad arkitektur och säkerhetspraxis. NaaS Cloud Management hjälper till att lindra dessa problem och erbjuder snabbare applikationsanslutningar och svarstider, samtidigt som det ger bättre insyn i prestanda, processhantering och nätverksförhållanden i multimolnmiljön.

Lösningens heltäckande vy över molnnätverk och applikationsprestanda ger enkel insikt i övergripande servicetillstånd, nätverkstrafik, molnanslutningar i globala nätverk, ärendehantering och mer.

NaaS Cloud Management gör det också möjligt för användare att upprätta anslutning mellan offentliga, privata och hybrida miljöer, samt mellan moln och nätverksinfrastruktur vid nätverkskanten. Detta underlättar säker sammankoppling av molntjänsteleverantörer, datacenter och slutanvändare – med bibehållna säkerhetsstandarder.

Genom att standardisera anslutningar för arbetsbelastning, samt erbjuda en enhetlig procedur för säkerhetsprotokoll, styrning och konfigurationer, så konsoliderar NaaS Cloud Management komplexa nätverksprocesser med flera moln till ett enkelt, integrerat nätverksarbetsflöde, med stöd för all typ av affärstransformation.

Eftersom det dessutom är utformat för att fungera med Verizon Business befintliga NaaS-erbjudande, kan kunder nu snabbt tillhandahålla och övervaka säkra moln- och anslutningstjänster över flera molntjänstleverantörer, genom en enda hanteringsportal.

"NaaS Cloud Management-lösningen kan revolutionera hur IT-team driftsätter och hanterar molnapplikationer, samt övervakar multimolnanslutningar, vilket gör processen enklare och mer användarvänlig än någonsin,” säger Debika Bhattacharya, Chief Product Officer, Verizon Business. "Att snabbt kunna sjösätta anslutningar för arbetsbelastning mellan olika miljöer ger organisationer möjlighet att skala molnteknik och utvecklingsprocesser, samt minska risker och arbeta med minimal friktion."

"Utöver nätverksanslutningen mellan molndatacenter kräver multimolndriftsättningar en säker grund anpassad för företag, vilket är just det som Verizon NaaS Cloud Management kan erbjuda,” säger Ralf Lauer, Managing Director Enterprise Sales EU Central, Verizon Business. ”Våra möjligheter tillåter IT-team att driftsätta och hantera applikationerna, samt enkelt övervaka anslutningarna från flera punkter. NaaS Cloud Management kommer att vara ett avgörande verktyg för stora företag runt om i världen, i takt med att de fortsätter att växa framöver."

För mer information om Verizon Business NaaS Cloud Managements funktioner och fördelar, vänligen besök denna sida.

Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när