SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Avanade rustar med ny Nordic Technology Lead

Victor ska stärka kundernas affärsutveckling genom AI
Den ledande leverantören av Microsoftlösningar, Avanade, har utsett Victor Schwartz Keegan som Nordic Technology Lead.I sin nya position kommer Victor att vara ansvarig för mer än 400 ingenjörer. Han kommer bland annat att utveckla nya professionella Microsoft-tjänster för Avanades kunder över hela Norden, med fokus på AI, inklusive generativ AI, till kundernas affärsprocesser. Victor Schwartz Keegan är väl rustad för rollen och han har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling och lösningsarkitektur för stora, globala företagskunder – både i Norden och Nordamerika.

Victor Schwartz Keegan bor i Danmark med sin fru och tre barn. På fritiden är han en blivande sjöman och reser mycket utomlands.

Om Avanade
Avanade är den ledande leverantören av innovativa digitala, moln- och rådgivningstjänster, branschlösningar och designbaserade upplevelser över hela Microsofts ekosystem. Varje dag gör 60 000 yrkesverksamma i 26 länder skillnad för våra partners, deras anställda och deras kunder.

Tillsammans med vårt moderbolag, Accenture, har vi blivit uppmärksammade som årets Microsoft Global SI Partner fler gånger än något annat företag. Med flest Microsoft-certifieringar (60 000+) och 18 (av 18) Microsoft-kompetenser på guldnivå är vi unikt positionerade för att hjälpa företag att växa och lösa sina tuffaste utmaningar.

Vi är ett företag som sätter människor i centrum och erbjuder en inkluderande arbetsplats där medarbetarna trivs och kan vara sitt autentiska jag. Som ett ansvarsfullt företag bygger vi en hållbar värld och hjälper unga människor från underrepresenterade samhällen att förverkliga sin potential.

Avanade är majoritetsägt av Accenture och grundades 2000 av Accenture LLP och Microsoft Corporation. Läs mer på www.avanade.com.

Mediakontakter
Suzanna Abarca
+46 72 511 90 08
suzanna.abarca@avanade.com

Jan Fredriksson
+46 70 716 00 68
jan@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-08
Heimstaden tar hjälp av AI-teknik tado° introducerar smart laddningslösning AlixLabs announces EU-wide APS TrademarkAlutrade fortsätter tradi­tionen med vinstdelning Automatisk biltvätt med smart teknik
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
2024-04-03
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo
2024-04-02
Att välja rätt skyddsnätArmor™ PowerFlex® Den viktiga spridarplattan!IRC har fått sin största order hittills Besök Iscar Sverige på mässan
2024-03-29
Vad du behöver veta när du köper ny kompressorLaserskärmaskinernas kritiska roll Maskinsvärdens roll för effektivt skogsarbeteNyhet för massflödes­mätare och regulatorer Kabeltrumvagnar underlättar kabelarbetet