SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Framtidens industrimaskiner

Lasermaskinerna har banat väg för effektivitet och precision inom svensk industri
I dagens snabbt utvecklande industriella landskap står lasermaskinerna i centrum av innovation och effektivitet. Två av de mest framstående teknologierna inom detta område är lasersvetsar och laserskärmaskiner.

Lasermaskiner använder fokuserade ljusstrålar för att utföra precisa och komplexa uppgifter. Dessa maskiner erbjuder överlägsna resultat jämfört med traditionella metoder och har blivit vitala inom många industrier.

Lasersvetsmaskiner



Vad är lasersvetsning?



Lasersvetsning använder en högeffektiv laserstråle för att sammanfoga material med hög precision. Denna teknik är särskilt användbar för att svetsa tunna material och utföra komplexa svetsarbeten som kräver noggrannhet och snabbhet.

Fördelar med lasersvetsning



Hög precision: Lasersvetsmaskiner kan skapa extremt precisa svetsar med minimal deformation av materialet.

Hastighet: Lasersvetsning är mycket snabbare än traditionella svetsmetoder, vilket ökar produktiviteten.

Automatisering: Dessa maskiner kan enkelt integreras i automatiserade produktionslinjer.

Flexibilitet: Kan svetsa en mängd olika material inklusive stål, aluminium, titan och plast.

Laserskärmaskiner



Vad är laserskärning?



Laserskärning använder en kraftfull laserstråle för att skära igenom material. Denna process är känd för sin noggrannhet och förmåga att skära komplexa former utan att behöva efterbearbetning.

Fördelar med laserskärning



Exakthet: Laserskärmaskiner ger rena och precisa snitt med minimalt materialspill.

Mångsidighet: Kan skära en mängd olika material, inklusive metaller, plast, trä och kompositer.

Effektivitet: Snabb skärprocess som kan hantera stora volymer med konsekvent kvalitet.

Automatisering: Enkel att integrera i automatiserade system för ökad produktivitet.

Framtidsperspektiv



Lasermaskiner förväntas spela en ännu större roll i framtidens industri. Med framsteg inom AI och maskininlärning kan dessa maskiner bli ännu mer autonoma och effektiva. Dessutom förväntas utveckling inom laserfrekvens och strålkontroll ytterligare öka precisionen och hastigheten i både svetsning och skärning.

Hållbarhet och energioptimering



En annan viktig aspekt är hållbarhet. Lasermaskiner erbjuder energieffektiva lösningar som minskar avfallet och därmed miljöpåverkan. Detta gör dem till ett attraktivt val för företag som strävar efter grönare produktionsmetoder.

Är ditt företag redo att ta steget in i framtidens industri? Kontakta BNR Produkter idag för att upptäcka hur våra lasersvets- och laserskärmaskiner kan effektivisera din produktion.
Kontaktinformation

BNR Produkter AB

Postadress
Åkvagns­gatan
21242 MALMÖ
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559149-7762
Grundat: 2018
Anställda: 1
Välkommen till BNR Produkter AB!

BNR Produkter AB säljer proffsverktyg av mycket hög kvalité som tål påfrestningarna av dagligt arbete. Därför har vi valt att endast sälja kvalitetsprodukter såsom Ac-Hydraulic Hydraulpressar och lyftanordningar, Spartus plasma skärmaskiner, CNC plasmabord, svetsutrustning och kompressorer av mycket hög kvalitet med tillverkning i Europa . Vilket innebär hög service och tillgång till kompletta reservdelslager och snabba leveranser på reservdelar.

Vi säljer också Polykarbonat (Lexan) reptåligt och UV beständigt till maskin skydd, rutor till skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och racing mm.
Polykarbonaten har egenskaper som, extremt slagtåligt, lättbearbetat och brandsäkert ( brinner ej med öppen låga)

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Gert Carlsson
0700056694

Filmer

Intro Spartus

Intro Spartus
Spartus mässan 2018
Spartus CNC Bord

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Ny försäljningschef på DematekMatlådor som sparar tid och energiVita varningsprodukter CEJN introducerar SmartflowSabroe presenterar den nya styrenheten unisab 4
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige