SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

BNR Produkter - En översikt av lasersvetsning

Fördelarna med handhållna lasersvetsmaskiner
Lasersvetsning är en effektiv metod för sammanfogning av material med hög precision och minimal deformation. BNR Produkter erbjuder handhållna lasersvetsmaskiner som ger fördelar som hög svetshastighet, minimalt efterarbete och möjlighet att svetsa i olika vinklar och former. Dessa maskiner är portabla, underhållsfria och enkla att använda, vilket möjliggör kostnadseffektiv och högkvalitativ svetsning.

Vad är lasersvetsning?


Lasersvetsning är en sammanfogningsprocess där laserstrålar används för att smälta och sammanfoga material. Genom att fokusera en högintensiv laserstråle på arbetsstycket kan lasersvetsning utföra precisionsfogning med minimal deformation och hög svetshastighet. Lasersvetsning erbjuder fördelar som hög kvalitet, minimalt efterarbete och möjlighet att svetsa i olika former och vinklar. Det används inom olika branscher, inklusive tillverkning, fordonsindustri och medicinteknik, för att uppnå starka och exakta svetsfogar mellan olika materialtyper.

Fördelar med lasersvetsning:


Lasersvetsning utnyttjar den riktade laserstrålens höga energitäthet för att smälta och sammanfoga material. Den här metoden erbjuder flera fördelar, inklusive hög svetshastighet, minimal deformation och möjligheten att svetsa i olika vinklar och former. Dessutom sparar lasersvetsning kostnader för efterföljande bearbetning och ger vackra svetsfogar.

BNR:s handhållna lasersvetsmaskiner:


BNR Produkter erbjuder handhållna lasersvetsmaskiner som utrustats med fjärde generationens pulserande svetsbrännare. Dessa maskiner förbättrar fogstyrkan och kvaliteten på svetsningen samtidigt som de ger bättre formbarhet. De handhållna lasersvetsmaskinerna är flexibla och kan utföra olika typer av svetsning, inklusive punktsvetsning, rak sömsvetsning, överlappningssvetsning och svetsning av olika spår.

Tekniska fördelar med BNR:s handhållna lasersvetsmaskiner:


BNR:s handhållna lasersvetsmaskiner använder kontinuerliga fiberlaserstrålar med utmärkt strålkvalitet. Dessa maskiner är underhållsfria och har en lång livslängd. De är också lätta och portabla, vilket möjliggör svetsning av stora arbetsstycken och utomhusapplikationer. Dessutom är de enkla att använda och kräver inte professionella svetsare.

Lasersvetsning är en effektiv och tidsbesparande metod för svetsning som erbjuder högkvalitativa resultat. BNR Produkter erbjuder handhållna lasersvetsmaskiner med tekniska fördelar som möjliggör flexibilitet, hög prestanda och användarvänlighet. Genom att använda BNR:s handhållna lasersvetsmaskiner kan man uppnå både kostnadsbesparingar och högkvalitativa svetsfogar.
Kontaktinformation

BNR Produkter AB

Postadress
Åkvagns­gatan
21242 MALMÖ
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559149-7762
Grundat: 2018
Anställda: 1
Välkommen till BNR Produkter AB!

BNR Produkter AB säljer proffsverktyg av mycket hög kvalité som tål påfrestningarna av dagligt arbete. Därför har vi valt att endast sälja kvalitetsprodukter såsom Ac-Hydraulic Hydraulpressar och lyftanordningar, Spartus plasma skärmaskiner, CNC plasmabord, svetsutrustning och kompressorer av mycket hög kvalitet med tillverkning i Europa . Vilket innebär hög service och tillgång till kompletta reservdelslager och snabba leveranser på reservdelar.

Vi säljer också Polykarbonat (Lexan) reptåligt och UV beständigt till maskin skydd, rutor till skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och racing mm.
Polykarbonaten har egenskaper som, extremt slagtåligt, lättbearbetat och brandsäkert ( brinner ej med öppen låga)

Välkommen att kontakta oss!

Proffsprodukter av mycket hög kvalité

Kontakter

Gert Carlsson
0700056694

Filmer

Intro Spartus

Intro Spartus
Spartus mässan 2018
Spartus CNC Bord

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när