SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Öka effektiviteten med CNC styrt Plasma-Bord

Vad är ett CNC Plasma-bord?
Ett CNC plasma-bord är en verktygsmaskin som används för att skära genom olika typer av metaller med hjälp av en plasmafackla. CNC står för "Computer Numerical Control" och hänvisar till användningen av datorstyrning för att styra maskinens rörelser och skärprocessen.

För att styra skärningen använder CNC plasma-bord en datoriserad styrning. Plasma-bord från tillverkaren Spartus har ett eget verktyg som följer med maskinen vilket gör det enkelt för mindre och medelstora verkstäder som inte har tillgång till CNC programmerare att utnyttja dess fulla potential.

Fördelar
Denna typen av plasma-bord har flera fördelar jämfört med andra skärmaskiner samt traditionella manuella skärmetoder. Några fördelar är tillexempel:

1. Snabbhet och effektivitet: CNC plasma-bord skär igenom metaller snabbt och effektivt, vilket resulterar i kortare bearbetningstider.
2. Mångsidighet: De kan skära igenom olika typer av metaller och producera olika former och konturer, vilket ger stor flexibilitet och anpassningsbarhet.
3. Automatisering och precision: CNC-styrningen möjliggör automatisering av skärprocessen och garanterar hög precision och konsistens i skärningen, vilket ger noggranna resultat och sparar tid och arbetskraftskostnader.

BNR Produkter AB
Hos oss på BNR Produkter AB kan ni få hjälp med vilken maskin som passar er produktion och verksamhet, oavsett om ni behöver en ny svetsmaskin, skruvkompressor, svetslägesställare eller fordonslyft så har vi just den maskin som kan hjälpa ert företag att växa eller öka produktiviteten. Vi erbjuder bra service och tillgång till kompletta reservdelslager för snabba leveranser av reservdelar.

Kontaktinformation

BNR Produkter AB

Postadress
Åkvagns­gatan
21242 MALMÖ
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559149-7762
Grundat: 2018
Anställda: 1
Välkommen till BNR Produkter AB!

BNR Produkter AB säljer proffsverktyg av mycket hög kvalité som tål påfrestningarna av dagligt arbete. Därför har vi valt att endast sälja kvalitetsprodukter såsom Ac-Hydraulic Hydraulpressar och lyftanordningar, Spartus plasma skärmaskiner, CNC plasmabord, svetsutrustning och kompressorer av mycket hög kvalitet med tillverkning i Europa . Vilket innebär hög service och tillgång till kompletta reservdelslager och snabba leveranser på reservdelar.

Vi säljer också Polykarbonat (Lexan) reptåligt och UV beständigt till maskin skydd, rutor till skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och racing mm.
Polykarbonaten har egenskaper som, extremt slagtåligt, lättbearbetat och brandsäkert ( brinner ej med öppen låga)

Välkommen att kontakta oss!

Proffsprodukter av mycket hög kvalité

Kontakter

Gert Carlsson
0700056694

Filmer

Intro Spartus

Intro Spartus
Spartus mässan 2018
Spartus CNC Bord

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när