SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Förbättra produktiviteten och kvaliteten i verkstaden

Med BNR:s hydraulpressar från Ac-Hydraulik
Hydraulpressar är värdefulla verktyg för verkstäder och industriella miljöer, och BNR Produkter erbjuder högkvalitativa hydraulpressar från Ac-Hydraulik. Dessa pressar utmärker sig genom sin imponerande kvalitet och presskraft, vilket gör dem till ett oumbärligt verktyg för olika applikationer. Bland de tillgängliga modellerna finns elhydrauliska pressar P40/60/100EH, som är perfekta för lastbilsverkstäder och tung industri, samt hydraulpressar PJ16H/PJ20H, som är handhydrauliska och lämpar sig för personbilsverkstäder och lätt industri. Dessutom finns det en verkstadspress / bänkpress på 15 ton som passar perfekt för mindre och semi-professionella verkstäder.

Ac-Hydraulik: Enastående kvalitet och tryck i hydraulpressarna


Ac-Hydrauliks hydraulpressar är tillverkade med högsta kvalitetsstandarder och erbjuder pålitlig prestanda och hållbarhet. Dessa pressar är utformade för att hantera olika arbetsuppgifter som kräver precision och kraft. Med deras användarvänliga design och robusta konstruktion kan de klara av att pressa, böja, forma och utföra andra verkstadsrelaterade uppgifter med lätthet.

Fördelarna med Ac-Hydrauliks hydraulpressar sträcker sig bortom deras imponerande prestanda. Dessa verktyg är konstruerade med användarens bekvämlighet i åtanke och erbjuder enkel användning och smidig hantering. De är också utrustade med säkerhetsfunktioner som skyddar användaren under användning och garanterar optimal säkerhet på arbetsplatsen.

Kvalitet och pålitlighet i varje tryck: Ac-Hydrauliks hydraulpressar för verkstaden


Hydraulpressar används inom olika branscher, inklusive verkstadsindustrin, fordonsreparation, metallbearbetning och tillverkning. De är oumbärliga för att utföra uppgifter som att montera och demontera komponenter, forma plåtar, rikta material och utföra andra pressrelaterade arbeten.

Vid valet av hydraulpress är det viktigt att överväga faktorer som arbetsbelastning, maximal presskraft, arbetsyta och säkerhetsfunktioner. BNR Produkter erbjuder ett brett utbud av hydraulpressar från Ac-Hydraulik som uppfyller höga krav på kvalitet och prestanda. Genom att investera i en pålitlig hydraulpress kan verkstäder och industrier uppnå effektiva resultat, öka produktiviteten och säkerställa högkvalitativa resultat i sina arbetsprocesser.

Sammanfattningsvis är hydraulpressar från BNR Produkter ett utmärkt val för verkstäder och industriella miljöer. Med deras höga kvalitet, pålitlighet och imponerande presskraft kan dessa hydraulpressar effektivt hantera olika arbetsuppgifter och ge enkel användning och säkerhet. Investeringen i en hydraulpress från BNR Produkter kommer att vara en värdefull tillgång för att optimera verkstadsarbeten och uppnå imponerande resultat.
Kontaktinformation

BNR Produkter AB

Postadress
Åkvagns­gatan
21242 MALMÖ
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559149-7762
Grundat: 2018
Anställda: 1
Välkommen till BNR Produkter AB!

BNR Produkter AB säljer proffsverktyg av mycket hög kvalité som tål påfrestningarna av dagligt arbete. Därför har vi valt att endast sälja kvalitetsprodukter såsom Ac-Hydraulic Hydraulpressar och lyftanordningar, Spartus plasma skärmaskiner, CNC plasmabord, svetsutrustning och kompressorer av mycket hög kvalitet med tillverkning i Europa . Vilket innebär hög service och tillgång till kompletta reservdelslager och snabba leveranser på reservdelar.

Vi säljer också Polykarbonat (Lexan) reptåligt och UV beständigt till maskin skydd, rutor till skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och racing mm.
Polykarbonaten har egenskaper som, extremt slagtåligt, lättbearbetat och brandsäkert ( brinner ej med öppen låga)

Välkommen att kontakta oss!

Proffsprodukter av mycket hög kvalité

Kontakter

Gert Carlsson
0700056694

Filmer

Intro Spartus

Intro Spartus
Spartus mässan 2018
Spartus CNC Bord

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när