SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ny medarbetare på Binosight

Lär känna David Hofverberg
Med dubbla examina från Umeå Universitet, i beteendevetenskap och civilekonomi, har David en gedigen bakgrund som kompletteras med en imponerande erfarenhet inom undersökningar och verksamhetsutveckling sedan 2008. Hans arbete sträcker sig över flera olika områden, inklusive PQi-mätningar, beställar- och leverantörsutvärderingar, kundutvärderingar och samverkansledning.

Men vad är det som gör David till en oumbärlig tillgång för våra kunder, särskilt när det kommer till PQi-mätningar? Hans stora engagemang, nyfikenhet och analytiska förmåga är bara några av de egenskaper som gör honom till en lysande stjärna på jobbet. Med en ödmjuk inställning och en vilja att verkligen förstå och hjälpa våra kunder kan David guida dem genom PQi-resultaten och bistå med att formulera effektiva förbättringsåtgärder.

Vi på Binosight är glada att välkomna denna solstråle från Norrland till oss och vårt gäng i Falun. Med ett aktivt intresse för idrott och film, och ett djupt värdesättande av tid med familjen är det uppenbart att David inte bara är en kompetent kollega utan även en person med en varm och härlig personlighet.

Så för dig som använder PQi och letar efter den perfekta konsulten för att optimera nyttan av dina mätningar, behöver du inte leta längre! David är här för att göra er resa mot förbättring och framgång så smidig och givande som möjligt.

Vi är otroligt glada över att ha David ombord och ser fram emot att fortsätta vårt gemensamma arbete med att öka hållbarheten i byggbransch.

Varmt välkommen, David!

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Southco säkrar EVÖkad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga