SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

R-TEK lanserar TYRI-unik webshop i Sverige

TYRI är ett av de ledande företagen i världen inom arbetsbelysning för tunga arbetsfordon.
TYRIs kunder består till övervägande del av fordonstillverkare och återförsäljare på en global marknad. Kunder som köper stora mängder produkter och som har mycket långa avtal. Som slutkund har det inte alltid varit så lätt att få både rådgivning och produkter på ett smidigt sätt. Detta vill R-TEK ändra på.

R-TEKs ägare Rikard Forsgård har i många år varit verksam på R-TEK i Norge, som en exklusiv återförsäljare av TYRI-produkter på den norska marknaden. Han har där enbart sålt TYRI-produkter och tillbehör. Det gör att han blivit en mycket duktig specialist och rådgivare mot slutkunder.

”Nu startar vi R-TEK AB i Sverige för att hjälpa slutkunder att få bra hjälp och service även om man inte är en jättestor kund. Vi lanserar bland annat en TYRI-unik webshop med utvalda, bra produkter och tillbehör. Hos oss ska man få goda råd vad gäller arbetsbelysning, som är ett område som är mer komplext än vad man kan tro. Förutom rådgivning ska vi snabbt kunna leverera rätt produkter via en väl uppbyggd lager- och distributionslösning”, säger Rikard Forsgård.

”Vi är mycket glada att på den svenska marknaden kunna öka vår service och tillgänglighet” säger PeO Axelsson som är marknadschef på TYRI.

LÄNK TILL R-TEKs TYRI webshop
Kontaktinformation
Postadress
Gräns­gatan 71
84233 Sveg
Region
Härjedalen
Jämtlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556892-2032
Grundat: 2012
Anställda: 1-9
Välkommen till R-Tek AB

R-TEK ÄR DIN TYRI-SPECIALIST
R-TEK har funnits i Norge sedan 2010 och är specialiserade på att sälja och serva TYRI arbetsbelysning. Samarbetet med Rikard Forsgård på R-TEK och TYRI har pågått sedan början av 00-talet.

Hösten 2021 lanserar vi R-TEK AB i Sverige med samma inriktning. Då lanseras också en webshop för utvalda paket, produkter och tillbehör. Det ska vara lätt att handla av oss.

Alla våra lampor designas, testas och produceras hos TYRI i Göteborg. Lamporna är av allra högsta kvalitet och de flesta modellerna har 5 års garanti.

R-TEK är specialiserade på arbetsbelysning till alla maskiner som behöver en bra belysning av högsta kvalitet, som inte bländar eller stör omgivningen.

Vi har som mål att hålla en hög servicenivå och att sälja högkvalitativa produkter till ett bra pris.

Vi har god erfarenhet sedan många år tillbaka vad gäller placering och val av lampor för bästa ljusbild.

Välkommen att kontakta oss!

Företagets tjänster/produkter

Elmaterial : Arbetsbelysning, Belysning

Kontakter

Peo Axelsson
0705401412

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när