SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

TYRI lanserar samarbete med @swedigger – grävmaskinisten som blev influencer

Vi på TYRI läste i juni-numret av magasinet ”Maskinentreprenören” ett långt reportage om grävskinisten som blev influencer.
Bakom @swedigger döljer sig den 33-årige grävmaskinisten Kristofer Clegg. Vi blev genast nyfikna och bjöd ner Kristofer till TYRIs fabrik och testlab i Göteborg för att prata samarbete.

”Det klickade direkt mellan oss, säger TYRIs marknadschef PeO Axelsson. Kristofer är genuint intresserad av bra belysning och av våra produkter. Samtidigt vill vi öka vår närvaro ute i verkligheten där våra produkter används. Så detta är inget vanligt reklamsamarbete där vi vill hitta nya kanaler att marknadsföra oss. Det handlar mycket mer om ett dubbelriktat samarbete där vi kan hjälpa varandra på ett djupare sätt.

”Jag har alltid varit intresserad av belysning och känner sedan många år till TYRI som ett bra varumärke med gott rykte på marknaden. Främst kände jag till dom från min uppväxt i en lantbrukarfamilj och en pappa som jobbade på Lantmännen, säger Kristofer Clegg.

”Besöket på TYRI för någon vecka sedan gjorde mig ännu mer övertygad om att detta kan bli väldigt bra. Företaget imponerar med sin utvecklingsavdelning och sitt testlabb. Ingenting lämnas åt slumpen”, fortsätter Clegg. ”Kul också att det är ett internationellt företag då mina kanaler alltid har både svenska och engelska som språk.

FÖLJ SWEDIGGER PÅ INSTAGRAM

LÄS ARTIKEL OM SWEDIGGER PÅ MASKINENTREPRENÖREN
Kontaktinformation
Postadress
Aröds Industriväg 78
41705 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556382-3037
Grundat: 1990
Anställda: 55
Välkommen till TYRI Sweden AB!

STRÄVAN EFTER OPTIMAL LJUSFÖRDELNING.
Många kan tillverka en lampa, men få har lika djupgående kunskaper om optisk teknik som TYRI. Vi utvecklar våra egna produkter och koncept, och vi skapar skräddarsydda arbetslampor som tillgodoser både dagens och framtidens behov i nära samarbete med våra kunder. Allt med högsta kvalitet in i minsta detalj.

SKRÄDDARSYTT AV TYRI – VI ÄR DIN DESIGNPARTNER.
Inom fordonsindustrin har design alltid varit mycket viktigt. Lamporna på en personbil är ett av de viktigaste designelementen och en tydlig varumärkessymbol. Lamporna blir nu allt viktigare även för tunga fordon. TYRI är både en strategisk och taktisk designpartner.

Vi axlar gärna rollen som strategisk designpartner tillsammans med dig som fordonstillverkare (OEM), ett samarbete där vi fungerar som belysningsspecialist och där vi integreras i ert designteam. Vi arbetar även med taktisk design där vi anpassar befintliga produkter efter kundens unika önskemål.

Välkommen att kontakta oss!

Senaste annonser från TYRI Sweden AB

Se alla företagets 1 annonser »

Företagets tjänster/produkter

Elmaterial : Arbetsbelysning, Belysning

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Peo Axelsson
Marknadschef
0705401412
Anders Wärnman
Försäljning
+46 706 49 71 99

Filmer

TYRI INTELLilight - Världsnyhet med uppkopplade arbetslampor. Dimbara, justerbar färgtemperatur m m.

TYRI INTELLilight - Världsnyhet med uppkopplade arbetslampor. Dimbara, justerbar färgtemperatur m m.
TYRI Test labb - Så testas arbetslampor i världsklass
TYRI EMC testlabb - Håkan Dalsvik berättar om vikten av elektromagnetiska störningar för arbetsbelysning

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när