SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Utforska fördelarna med begagnade truckar

Hitta trucken som passar dig - till ett mer fördelaktigt pris
Truckar spelar en avgörande roll inom materialhantering och lagerverksamhet. För företag som överväger sina alternativ är begagnade truckar ofta ett ekonomiskt fördelaktigt val. I denna artikel kommer vi att utforska varför allt fler företag vänder sig till begagnade truckar och hur det kan vara ett strategiskt beslut för ditt företag.

Vad är en truck?


Innan vi dyker in i fördelarna med begagnade truckar är det viktigt att förstå grunderna. En truck är ett fordon eller redskap som används för att flytta, lyfta och transportera material inom olika industrier. Dessa kraftfulla maskiner kommer i olika varianter, inklusive motviktstruckar, ledstaplare, låglyftare, skjutstativstruckar och dieseltruckar m. fler.

Det vara fördelaktigt att välja en begagnad truck


För många företag är kostnadsbesparingar en avgörande faktor i beslutsprocessen. Begagnade truckar erbjuder en ekonomiskt fördelaktig lösning jämfört med att investera i helt nya fordon, där den största delen av värdeminskningen inte har skett ännu. Man får heller inte bortse från dem miljömässiga fördelarna med att köpa begagnat. Mindre nytillverkning bidrar till mindre farliga utsläpp och minskad användning och utbrytning av resurser.

Aspekter att ha i åtanke när du köper en begagnad truck


Att köpa begagnade truckar kräver en noggrann övervägning av olika faktorer. Det inkluderar inspektion av fordonets skick, servicehistorik och eventuella modifieringar. Köper du begagnade truckar från en seriös och pålitlig aktör så säkerställer du att den begagnade trucken genomgått en grundlig granskning för att garantera hög prestanda och pålitlighet.

ALPHA Material Handlings breda utbud av begagnade truckar


ALPHA Material Handling står som en pålitlig leverantör av truckar, och däribland även begagnade truckar. Bland deras utbud av begagnade truckar finns motviktstruckar, ledstaplare, låglyftare, skjutstativstruckar och dieseltruckar från välkända varumärken som Toyota, Linde, BT och Jungheinrich. ALPHA Material Handling strävar alltid efter att möta varje kunds unika behov med högkvalitativa trucklösningar.

Din kompletta truckleverantör – ALPHA Material Handling


Vill du optimera din materialhantering med pålitliga begagnade truckar? Kontakta ALPHA Material Handling idag för att hitta trucken som passar ditt företags krav och behov. Deras expertis sträcker sig bortom försäljning - de erbjuder dessutom truckservice för att betrygga ditt köp ytterligare. Ring idag på 08 – 88 88 97 eller mejla på info@ALPHA-mh.se för personlig rådgivning.
Kontaktinformation
Postadress
Förråds­vägen 18
14440 Rönninge
Besöksadress
Förråds­vägen 18
14440 Rönninge
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556291-0298
Grundat: 1967
Anställda: 85
Välkommen till ALPHA Material Handling!

Vi är en fullserviceleverantör av truck- och materialhanteringstjänster, med fokus på inomhus- och utomhustruckar. Vi erbjuder försäljning, uthyrning av nya och begagnade truckar, truckförarutbildning, samt service och reparationer av truckar av samtliga märken, modeller och årgångar. Ursprunget till dagens verksamhet startades 1967.

Vi tar emot försäljnings- och serviceuppdrag i hela landet. Genom vårt rikstäckande nätverk av servicepartners kan erbjuda fullgod servicenivå oberoende av var kunden har sina verksamheter. Målet för oss på ALPHA är att erbjuda strålande kundservice, mycket snabb utryckning vid reparationsbehov och högkvalitativa maskiner vid uthyrning och försäljning. Allt detta för att fylla två viktiga ändamål:

- att du som kund känner att du får den support, återkoppling och hjälp som du vill ha
- att totalekonomin i din truckpark ska bli lägst bland alla truckleverantörer i landet

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

Dan Lorin
+46 08 88 88 97

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när