SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Serviceföretaget PIMA lanserar utbildning

Om ATP-mätning för att säkerställa renheten
Serviceföretaget PIMA, en av de kunskapsledande leverantörerna inom facilitets- och lokalvårdstjänster, har tagit fram en ny innovativ utbildning om ATP-mätning. Utbildningen syftar till att personalen ska erhålla de kunskaper och kompetenser som krävs för att genomföra tillförlitliga mätningar och kvalitetssäkra företagets tjänster, framför allt i verksamhetskritiska miljöer.

ATP-utbildningen som Serviceföretaget PIMA lanserar behandlar allt från mätarens funktion till användning och analys av resultat. ATP står för Adenosintrifosfat, vilket är ett ämne som finns i alla levande celler och därför ett bra mätvärde för att uppnå god hygien. Mätningarna kommer användas vid förebyggande kvalitetssäkring samt som kvalitetskontroll av utförda moment för att säkerställa renheten. Valideringen av städresultatet kan nyttjas i alla miljöer, från kontorslandskap till verksamhetskritiska miljöer där lokalvården är avgörande såsom livsmedelsproduktioner och vårdmiljöer.

- Jag är stolt över att kunna erbjuda denna utbildning till vår personal. I takt med att koncernen växer, kommer denna utbildning stärka hela verksamheten och personalen kan utföra tillförlitliga mätningar på lokalvården hos våra kunder. Vi kan effektivt säkerställa att vi lever upp till vårt varumärkeslöfte och garantera högsta möjliga standard, berättar Camilla Frisk, Regionchef Säkerställd Renhet, Serviceföretaget PIMA.

Denna utbildning är en del av PIMA-Gruppens ökade investering i personalens kompetens, där deras digitala utbildningsplattform spelar en central roll. Det innovativa förhållningssättet präglar hela utbildningsflödet genom att kombinera den digitala kunskapsinhämtningen med praktiska moment. Genom att investera i personalen och säkerställa att de har de kunskaper och färdigheter som krävs för att utföra sitt arbete, fortsätter koncernen att visa sitt engagemang och leverera värde till sina kunder.

- Det är mycket glädjande att vi nu kan lansera ytterligare en utbildning i vår digitala utbildningsplattform. Med hjälp av ATP-mätning kommer vi på ett tydligt sätt kunna säkerställa att städningen uppfyller ställda krav där renhet är extra viktig. När kunskapen finns tillgänglig digitalt för all vår personal kan vi på ett smidigt sätt främja en kontinuerlig kompetensutveckling, vilket även kommer gynna våra kunder, säger Samuel Jönsson, Operativ Chef, PIMA-Gruppen.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Southco säkrar EVÖkad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga