SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dimgenerator skyddar butiker från inbrott

Minskar risken för stöld med 97%
En dimgenerator fyller din lokal med tjock rök på bara några sekunder. Detta innebär att dina värdesaker blir dolda och skyddas i dimman och är näst intill omöjliga att hitta.

Då det är allt svårare för tjuvar att slå till mot banker så har ökningen av inbrott i butiker med stort värde blivit allt vanligare. En dimgenerator som är kopplat till larmet ger en trygghet till företaget och avskräcker tjuven från att göra inbrott.

Röken går relativt snabbt att vädra ut och dom flesta kan fortsätta verksamheten i lokalen lite senare under samma dag utan längre avbrott.

En färsk marknadsundersökning visar att en dimgenerator är ett av dom bästa säkerhetssystemen om du vill undvika stölder då den snabbt sprutar ut rök i lokalen. På så vis hinner inte tjuven att stjäla några värdesaker innan rummet är täckt av en tjock dimma.

Dimgeneratorn är ett otroligt effektivt skydd som stärker företagares säkerhet. Den är luktfri och skadar varken mat eller produkter i lokalen. Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder en säkerhetslösning som verkligen gör jobbet säger VD David Albawy på Safeguard.

Se YouTube-klipp
Kontaktinformation
Postadress
Stensätra­vägen 13 A
12739 Skärholmen
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556848-7226
Grundat: 2011
Anställda: 10
Välkommen till Safeguard Sweden AB

Säkerhetsföretaget som sticker ut

Vi på Safeguard kombinerar muskler med kompetens och personlig service. Brister i den befintliga säkerhetslösningen upptäcks ofta först när olyckan är framme. Vad händer när larmet går hos dig?

Vi på Safeguard tar ett helhetsgrepp om din säkerhet som omfattar allt från rätt val av produkt till kontinuerlig service och snabba utryckningar i skarpt läge. Sedan starten 2011 har vi hunnit bli ett av Stockholms ledande säkerhetsföretag.

Vi hjälper allt från mindre företag till stora kedjor och koncerner med trygga, smarta helhetslösningar där inget lämnas åt slumpen.

För säkerhet värd namnet krävs mer än tjocka dörrar och starka lås.

Hur ser din lokal ut?
Vilken verksamhet bedrivs där?
Vad är det för värden som ska skyddas?
Vilka är säkerhetsriskerna?

Vi hjälper dig identifiera risker och behov och skapa nya möjligheter med en komplett säkerhetslösning som verkligen gör jobbet.

Certifieringar

AA

Kontakter

Sara Krutzén
Administration, marknadsföring
08-55803811

Filmer

SafeGuard Sweden - En dag med larmteknikerna

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när