SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Så håller du tjuvarna borta under jul och nyår

Safeguards fem bästa tips
Jul- och nyår är inte bara våran utan även tjuvarnas helg. Många reser bort för att träffa släkt och vänner och samtidigt ökar antalet inbrott.

Vi på Safeguard delar med oss av våra bästa tips för att du ska få en trygg jul med många fina minnen. Ett av tipsen tilltalar nog dig som helst vill slippa städa.

1. Hur tänker tjuven?
Försök att sätta dig in i hur tjuven tänker. Gå runt utanför din lokal och titta in genom fönster och dörrar. Vad ser du? Ser det ut som att det skulle kunna vara en vanlig jobbdag? Ligger det dyra saker framme? Är det lätt att ta sig in i lokalen via ett fönster eller dörr?
Se till att ditt larm är påkopplat innan du åker på semester så sköter vi resten.

2. Använd timer
Har du en timer? Om inte så är det hög tid att införskaffa en! Med en timer kan du ställa in när lamporna ska lysa och när radion ska låta. Du kan ha lamporna på i lokalen under olika tider på dygnet för att lura tjuven. Ljud och ljus är en av tjuvens värsta fiende och får honom att fundera en extra gång innan han gör inbrott hos er.

3. Städa inte
Kan tänka mig att vissa jublar över det här tipset medans andra kommer att tycka att det är oerhört jobbigt. Men att låta lite disk stå framme, eller ha papper och skor framme är bara bra. Se till att det ser ut som att någon är i lokalen.

4. Hjälp varandra
Kanske du har en butik eller en lokal i ett industriområde? Prata med dina grannar och ta hjälp av varandra. Kanske dom kan parkera på din plats medans du är borta, eller skotta snö och gå utanför butiken för att lägga spår, och kanske till och med ta in din post från brevlådan.

5. Håll lite låg profil på sociala medier
Jag vet att det är roligt att lägga ut massa bilder på allt skoj som hänt under julen och det ska du självklart kunna göra, men vänta med det tills du kommer hem. Tjuven har oftast koll på vem som äger butiken och just sociala medier är en guldgruva för dom.

Men det viktigast av allt är att du tar vara på din ledighet och passar på och umgås med nära och kära. Har du en säkerhetslösning från oss så hjälper vi dig att hålla tjuvarna på avstånd och ser till att du får en lugn och trygg ledighet.

Sist men absolut inte minst så vill vi på Safeguard önska er en fantastisk jul och ett gott nytt år!

Kontaktinformation
Postadress
Stensätra­vägen 13 A
12739 Skärholmen
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556848-7226
Grundat: 2011
Anställda: 10
Välkommen till Safeguard Sweden AB

Säkerhetsföretaget som sticker ut

Vi på Safeguard kombinerar muskler med kompetens och personlig service. Brister i den befintliga säkerhetslösningen upptäcks ofta först när olyckan är framme. Vad händer när larmet går hos dig?

Vi på Safeguard tar ett helhetsgrepp om din säkerhet som omfattar allt från rätt val av produkt till kontinuerlig service och snabba utryckningar i skarpt läge. Sedan starten 2011 har vi hunnit bli ett av Stockholms ledande säkerhetsföretag.

Vi hjälper allt från mindre företag till stora kedjor och koncerner med trygga, smarta helhetslösningar där inget lämnas åt slumpen.

För säkerhet värd namnet krävs mer än tjocka dörrar och starka lås.

Hur ser din lokal ut?
Vilken verksamhet bedrivs där?
Vad är det för värden som ska skyddas?
Vilka är säkerhetsriskerna?

Vi hjälper dig identifiera risker och behov och skapa nya möjligheter med en komplett säkerhetslösning som verkligen gör jobbet.

Certifieringar

AA

Kontakter

Sara Krutzén
Administration, marknadsföring
08-55803811

Filmer

SafeGuard Sweden - En dag med larmteknikerna

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när