SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Välj rätt arbetspaltsbelysning

Arbetsplatsbelysning från Verktygonline
Rätt arbetsplatsbelysning innebär att jobba säkert och produktivt. Men det handlar inte bara om ljus utan även rätt ljus. På Verktygonline hittar du flertalet olika maskinbelysningar och byggbelysningar i olika modeller och styrkor. Här kommer en guide som hjälper dig att välja rätt arbetsplatsbelysning.

Vad du ska tänka på vid arbetsplatsbelysning


Antagligen har du koll på om du behöver en pannlampa, handhållen eller en stationär lite större lampa på din arbetsplats. Men det finns andra olika saker som du bör ha koll på först. Ska din arbetsbelysning lysa upp din tillvaro med LED eller halogen?

LED


Förr i tiden använde man ofta halogenlampor för att lysa upp rummet man befinner sig i men på senare tid har LED lampan tagit över. Detta av väldigt rimliga skäl. En LED lampa använder sig av mindre watts i timmen en än halogenlampa för samma ljusstyrka. Det är alltså mer kostnadseffektivt att använda en LED lampa och därför är detta ofta standard på arbetsplatsbelysning.

Stationär


Det finns mängder av stationära arbetspaltsbelysningar att välja mellan. Allt från USB laddade lysrörslampor till sju meters belysningsmastar. Vill du att din stationära belysning ska vara fastmonterad, ha kabel eller flyttas ofta och gå på batterier? Som du märker finns det flera olika faktorer att tänka över om du ska skaffa dig en stationär arbetsplatsbelysning.

Handhållen


När man väljer en handhållen lampa så måste du fundera på vad du ska lysa upp. Sak du endast rikta ljud på en mindre yta eller ska du arbeta på svåråtkomliga plaster där det är trångt? Tänk på att även här finns det en flytande linje mellan handhållet och stationärt när det kommer till arbetsplatslampor.

Hitta rätt arbetsplatsbelysning på verktygonline


Hos verktygonline hittar du tusentals produkter allt från skärande bearbetningsvertyg till VVS och bygg. Verktygonline har från start 1993 haft målet att driva ett företag med tonvikt på god service och kvalitet.
Kontaktinformation
Postadress
Traktor­vägen 8
24138 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556141-0753
Grundat: 1970
Anställda: 5
Välkommen till VerktygOnline!

Hos oss kan du leta bland 100 000 artiklar i webshopen eller i 11 000 artiklar i butiken och finner du fortfarande inte det du söker har vi 300 000 artiklar i vår databas, vi hjälper dig gärna och beställer hem det du behöver. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av hög kvalitet till bra pris.

Vårt mål sen starten 1993 är att driva ett företag med tonvikt på kvalitet och god service. Sedan dess förser vi såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Idag är VerktygOnline.se en del av Industriteknik i Eslöv AB (ITEK).

För att du som kund ska känna dig säker med ditt köp erbjuder vi dig erfaren kundtjänst som kan produkterna.

Vi jobbar dagligen på att utvecka och förbättra vår verksamhet så att du som kund ska få högsta service. Har du synpunkter på hur vi kan göra vårt arbete bättre får du gärna höra av dig till oss.

Du är alltid välkommen in till vår butik i Eslöv eller handla direkt på webben och få dina produkter skickade direkt till dig.

Vår butiksadress är:
Industriteknik i Eslöv AB
Bruksgatan 11
241 38 Eslöv
Öppet Mån-Fre kl 07-16

Kontakta oss gärna med dina frågor 0413 - 191 65 eller på order@verktygonline.se.
Vår kundtjänst är öppen mån-fre kl 08.00-16.00.

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

, Verktyg

Kontakter

Veronica Sjöholm
E-commerce manager
0413-60879

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Nytt gångjärn med konstant vridmomentFinsk tillverkare av skräddarsydd förvaringFärsk e-handelsstatistik visar positivt trendbrott
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när