SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Algeco lockar till sig Ramon som försäljningschef

Med lång erfarenhet av modulförsäljning
Algeco förstärker. Ramon Fernandez är ny försäljningschef för moduler och kliver in med gedigen erfarenhet från branschen.
– Kunderna ska känna att de har kommit till proffs när de vänder sig till oss, säger han.

Det är med lång erfarenhet av modulförsäljning som Ramon Fernandez kliver in i sin nya roll på Algeco. Han kommer senast från en roll som Sales Manager på Adapteos avdelning för permanent space. Men nu väntar en ny utmaning för en förväntansfull Ramon, som har gjort sina första veckor på företaget.

– Det är mycket spännande på gång i verksamheten, vilket känns otroligt givande. Både bolaget och rollen passar mig och mina värderingar som handen i handsken. Vi ska bygga vidare på allt som vi gör bra och ta oss an marknaden ödmjukt med professionalism, säger han.

Richard Brundin, som fram till nu har varit försäljningschef för samtliga tre affärsområden, kommer att fortsätta med ett fokuserat ansvar för container- och bodsidan.

En lösning som Nina Flood, Managing Director på Algeco, är nöjd med.

– Att få in Ramon i teamet är en ynnest! Han har helt rätt profil för rollen och kommer att axla ansvaret med bravur. Med honom vid rodret för försäljningsteamet för modul kommer vi att fortsätta ta stora kliv framåt mot våra företagsmål om att leverera förstklassiga produkter och tjänster, säger Nina.

Algeco är ett företag som Ramon Fernandez länge har tyckt verkar spännande.

– Det finns ett bra ledarskap och kultur inom företaget. Det ska vi bygga vidare på. Det som särskiljer oss från andra företag i branschen är vår personal. Det är människorna som gör Algeco och där är vi som starkast. Det finns en inställning och ett beteende som gör att vi kan vårda våra affärer och kunder, säger Ramon och berättar vad han vill tillföra:

– Jag har lång bakgrund från permanenta modulprojekt. Mina kunskaper och erfarenheter tror jag kommer till nytta även på rental-sidan, som har ett annat upplägg.

Vad i modultänket är det som tilltalar dig?

– Du kan göra så mycket med moduler. Den största fördelen är att du enkelt och snabbt kan få fram en byggnad eller utrymme som löser dina behov, och som samtidigt uppfyller en väldigt hög kvalitetsnivå. Det ställs samma krav som på traditionella permanentbyggnader, men du kan alltid anpassa efter de behov som dyker upp över tid, säger Ramon.

För mer information, kontakta:
Nina Flood, Managing Director Algeco Sweden
nina.flood@algeco.com
+46 72 53 803 85
Kontaktinformation
Postadress
Flygfälts­gatan 7
42337 Torslanda
Besöksadress
Ullevi­vägen 17
19740 Bro
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
559169-2255
Grundat: 1984
Anställda: 30
Välkommen till Algeco (fd Uniteam)

Vi säljer, hyr ut, utvecklar, producerar och marknadsför ledande kundunika container- och modullösningar till företag, myndigheter, organisationer och privatpersoner på den svenska marknaden.

Vi erbjuder:

Rådgivning
Konstruktion
Produktion
Logistik/transport (bil/tåg/båt/flyg)
Dokumentation
Finansiering
Uppföljning och service


Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Richard Brundin
Försäljningschef
+ 46 709 965 405
Anette Olofsson
+46 31 92 36 08
Emanuel Bäckstrand
08-22 99 90
Thomas Hansson
031-92 36 00
Mattias Karlsson
+46 79 585 74 80
Lars Polteg
+46 702 857 106
Jonas Wilander
031-797 55 93

Filmer

Untiteam - Containerleverantör till proffs

Untiteam - Containerleverantör till proffs
Uniteam bygger en modullokal

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när