SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

F-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten

Förenklar för alla - på alla enheter
F-Secures nya TOTAL-lösning är ett genombrott för tjänsteleverantörer till att öka intäkterna med en elegant konsoliderad säkerhetsupplevelse.

Stockholm, 13 juni 2022: Cybersäkerhetsleverantören F-Secure har släppt en ny version av företagets flaggskeppslösning TOTAL för att tillhandahålla allt-i-ett-säkerhet, integritets- och identitetsskydd genom en enda app som fungerar för varje familjemedlem på varje enhet. Tjänsteleverantörer runt om i världen har börjat använda lösningen som är byggd för att förenkla, konsolidera och utöka deras säkerhets- och integritetserbjudanden.

"Föräldrar som vill skydda sina barn, deras enheter och deras data måste vanligtvis utstå 10–20 installationer för att säkra en familj. Det är inte bara slöseri med tid, det är en stor tröskel för effektivt skydd, säger Timo Laaksonen, Executive Vice President, Consumer Security, F-Secure. "TOTAL minskar dessa installationer till en tredjedel så att du lägger så lite tid på att skydda dina enheter som möjligt. Det resulterar i en bättre upplevelse och en mer fullständig känsla av säkerhet.”

Den tidigare versionen av TOTAL kombinerade prisbelönt internetsäkerhet från SAFE och integritet från FREEDOME VPN. Den nya versionen inkluderar ID PROTECTION, en genomgripande lösning som:

• Skyddar identiteterna för alla familjemedlemmar med F-Secures intrångsdetektering och underjordisk webbövervakning
• Bekämpar ID-stöld genom att göra det enkelt att skapa starka och unika lösenord och synkronisera dem på alla enheter
• Kopplar kunder till personlig assistans för hjälp med att lösa även de mest komplexa identitetsstöldincidenter

Den kompletta lösningen ger fullständig säkerhet och integritet på alla stationära datorer, telefoner och surfplattor, vilket inkluderar bekymmersfri shopping och bankskydd. Dessutom kan föräldrar upprätta digitala gränser var som helst de eller deras barn går genom att använda familjeregler och fjärrstyrning av enheter via föräldraappen. Det bästa av allt är att TOTAL levererar detta allt-i-ett-skydd till varje medlem i familjen genom en enda app.

En färsk F-Secure-undersökning* visade att 61 % av internetanvändarna tycker att det känns omöjligt att skydda alla sina anslutna enheter.

"Våra kunder kan tackla en hel bredd av onlinehot med denna lättanvända tjänst, som gör att de kan få sinnesfrid och spendera mer tid på de saker som betyder mest för dem. Enkelt uttryckt, förmågan att tillhandahålla omfattande onlinesäkerhet som alla behöver i en tjänst hjälper oss att betjäna våra kunder bättre”, säger Cedric Kamtsan, Vice President, Mobile Business på DNA, en långsiktig F-Secure-tjänsteleverantörspartner och det första företaget att ta denna heltäckande lösning baserad på en enda app till den finska marknaden.

Släppet av den nya versionen av TOTAL sker samtidigt som när cyberhoten ser ut att öka. I samma undersökning ökade andelen konsumenter som rapporterade att ha hanterat cyberbrottslighet under de senaste 12 månaderna från 29 % 2020 till 34 % 2021, en ökning med 17 % från år till år.

"Vår tanke är att fler människor kommer att skydda sina enheter och data om vi gör säkerheten så enkel och trevlig som möjligt", säger F-Secures Laaksonen. "Att paketera dessa avgörande funktioner i en app säkerställer att människor får vad de behöver i en enda, problemfri upplevelse."

Ta reda på mer om hur TOTAL skyddar konsumenter och hjälper tjänsteleverantörer.

*Källa: F-Secure Consumer Survey Wave 4 (2021), nio länder (USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Brasilien, Nederländerna, Mexiko, Sverige, Japan), urvalsstorlek 800/land, totalt 7200 respondenter.

Om F-Secure
F-Secure gör varje digitalt ögonblick säkrare, för alla. Vi levererar briljant enkla, friktionsfria säkerhetsupplevelser som gör livet enklare för de tiotals miljoner människor vi skyddar och våra 170 tjänsteleverantörspartners. I mer än 30 år har vi lett cybersäkerhetsbranschen, med en pionjäranda som är född ur ett gemensamt engagemang att göra bättre genom att arbeta tillsammans.

Medierelationer, F-Secure
Sanna Syrjäläinen
PR Manager, Nordics
+358 40 834 9277

Northern Link PR för F-Secure
Björn Dahlgren
+46 76 160 37 60
bjorn@nlpr.se

Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när