SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Lanserar avancerat skydd till Microsoft Teams

För att säkra hybridarbetskraften
Det nya skyddet adderar till WithSecure Elements egenskaper för att säkert kunna samarbeta i Microsofts populära mötes- och samarbetsplattform online.

Att säkra samarbetsverktyg online har blivit viktigare än någonsin för moderna företag, särskilt med tanke på det alltmer hybrida sättet att utföra arbetsuppgifter på, både internt och externt. WithSecure™ (tidigare känt som F-Secure Business) har tillfört nya avancerade skyddsfunktioner till sin molnbaserade säkerhetsplattform WithSecure Elements, främst för att hjälpa den hybrida arbetskraften och externa samarbetspartners, att kunna mötas säkert via Microsoft Teams på vilken enhet som helst.

Microsoft Teams har blivit den mest använda videotjänsten för möten online, samt den mest använda molnbaserade samarbetstjänsten, vilket gör den till en mycket lockande attackvektor som inte täcks av traditionella, äldre säkerhetsmetoder. Den senaste WithSecure™ Pulse-undersökningen* visade att skydd av hybridarbetskraften var det mest önskvärda säkerhetsresultatet bland organisationer. Den nya uppdateringen kommer även att omfatta skydd för externt samarbete och innehållsdelning.

"Möten med externa parter via Teams är ganska vanliga och genomförs via ett stort antal enheter, så människor som ansluter sig via mobila enheter kan sprida skadligt innehåll utan att ens veta om det. Därför har vi utformat en sömlöst integrerad lösning för att skydda användare på Microsoft Teams och andra Microsoft 365-samarbetstjänster, oavsett vilken enhet de använder,” säger Leszek Tasiemski, Head of Product Management, WithSecure™.

Det nya Microsoft Teams-skyddet kompletterar WithSecure™ Elements Collaboration Protection-lösningen som även täcker Microsoft Exchange Online, SharePoint Online och OneDrive for Business. Dess avancerade funktioner skyddar mot tidigare okända hot genom att använda WithSecures prisbelönta skydds- och sandboxing-teknik. Resultatet blir att skadligt innehåll som virus, trojaner och ransomware snabbt kan upptäckas, blockeras och avlägsnas. Organisationer kan få igång det kompletta Microsoft 365-samarbetsskyddet på bara några minuter och det är en del av den enhetliga, molnbaserade säkerhetsplattformen WithSecure™ Elements. Skyddet kommer också med valbara moduler för slutpunktsskydd, slutpunktsdetektering och respons, samt sårbarhetshantering och samarbetsskydd.

Det nya avancerade Microsoft Teams-skyddet inkluderas automatiskt i alla WithSecure Elements Collaboration Protection-prenumerationer.

Mer information finns på https://www.withsecure.com/en/expertise/resources/teams-protection-completes-the-cyber-puzzle

*Källa: WithSecure-undersökningen Pulse23 med 3072 respondenter genomfördes under maj 2022 i 12 länder (Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Danmark, Finland, Norge, Sverige, USA, Kanada och Japan). Respondenterna var beslutsfattare eller beslutspåverkare i sina organisationer för köp av IT-, moln- eller nätverkssäkerhetsprodukter och -tjänster. Läs hela WithSecure™ Pulse23-rapporten på withsecure.com/pulse2023.

WithSecure™
Inari Anttila, PR Manager
inari.anttila@withsecure.com
tel. +358438240090

Northern Link PR för WithSecure™
Björn Dahlgren
bjorn@nlpr.se
tel. +46761603760
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-03-22
Colt utökar sitt partnerskap med Equinix i Sverige M-Files visar rekordtillväxt under 2022Jätteinvestering i logistikHär mäter AI hur grönt det är i Örebro Fler rattonyktra fast vid landets gränskontroller
2023-03-21
Henkel erbjuder heltäckande monteringslösningarRobotCenter Laxå exporterar till FrankrikeABB lanserar filmserien Unstoppable Nu börjar vägen mot prispallen i EuroSkillsNy agentur
2023-03-20
Väderstad bygger ut fabrikenVälkommen till LogiMAT 2023Flexibla ventilationsexperterSwecon och Lantmännen i gemensam satsning Duntäcke för dig som arbetar inom industrin
2023-03-17
Rotoclear ger fri sikt till produktionenABB bygger ut Robotics-fabrik i USABlinto tar in 121 miljoner från VerdaneSemperis går med i MISAKan VR användas inom tillverkningsindustrin?
2023-03-16
Mission completed!Produktiv hörnfräsningHexagon i partnerskap med Scada Systems Verizon förändrar i ledningenOslagbart paket från Volvo och Swecon