SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rotar produkter för effektivt arbete med grävmaskiner

Rätt tillbehör vi rätt tillfälle
Rotar, som är specialiserade på utrustning för rivning, återvinning, skrot och sortering, har etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen för grävmaskiner och hjullastare. Deras omfattande sortiment av tillbehör gör dem till en betrodd leverantör för företag och entreprenörer som strävar efter effektivitet och mångsidighet i sitt arbete.

Tillbehör till grävmaskiner och hjullastare


Rotar tillbehör till grävmaskiner och hjullastare representerar en mångfald av specialiserade verktyg. Dessa omfattar betongsaxar, pulveriserare, multisaxar, rälssaxar, skalgripar, skrotsaxar samt sorter- och rivningsgripar. Varje produkt fyller en specifik funktion, vilket gör Rotar till en mångsidig leverantör för olika behov inom bygg- och anläggningssektorn.

Ett urval av Rotar produkter och deras användningsområden


Betongsaxar: Rotars betongsaxar är konstruerade för att erbjuda precision och effektivitet vid rivning av betongstrukturer. Dessa verktyg möjliggör noggrann demontering och är viktiga vid projekt där kontrollerad demolering är avgörande.

Multisaxar: Mångsidighet präglar Rotars |multisaxar|, vilka anpassar sig för olika uppgifter. Men rivningsarbeten som primära användningsområdet kan du använda den här maskinen för dess enorma klippkraft och förmåga att hantera betongkonstruktioner med stålbalkar.

Skalgripar: Rotars skalgripar är utformade för noggrann och effektiv hantering av olika material och skrot. Dessa verktyg är användbara vid projekt där materialsortering och hantering av olika strukturer kräver precision och kraft.

Skrotsaxar: Dessa verktyg möjliggör klippning av stål på ett kontrollerat och kraftfullt sätt.

Sorter- & rivningsgripar: Rotars gripar är ett utmärkt verktyg vid tung rivning, sortering och återvinning.


Vem har användning av dessa produkter?


Rotars utrustning riktar sig till olika sektorer inom bygg- och anläggningsbranschen. Från rivning av byggnader till effektiv sortering av material på arbetsplatsen, så har företag och entreprenörer inom bygg, återvinning och avfallshantering nytta av Rotars specialiserade tillbehör. Deras produkter är konstruerade för att möta kraven hos dem som kräver pålitlig och effektiv utrustning i sitt dagliga arbete.

Utforska Rotars Sortiment hos DL Maskin


För att utforska Rotars omfattande sortiment och integrera deras mångsidiga tillbehör in i ditt arbete, besök DL Maskin. Som auktoriserad återförsäljare erbjuder vi inte bara tillgång till Rotars högkvalitativa produkter utan också expertis och stöd för att hjälpa företag att välja rätt utrustning för sina specifika behov. Besök oss på DL maskin idag!
Kontaktinformation

Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Postadress
Rissgårds­vägen 3 C
79177 Falun
Region
Falun
Dalarnas län
Sverige
Organisationsnummer:
559050-8718
Grundat: 2016
Anställda: 2
Välkommen till Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Vi har över 30 års erfarenhet med Montabert hydraulhammare!
Danielsson & Lissbackas Maskin AB är ett företag med lång erfarenhet då vi har jobbat med Montabert. Som återförsäljare av Montaberts premium-hydraulhammare erbjuder vi fullservice från första samtalet till dess att hammaren är monterad på grävmaskinen.

DL Maskin är numera återförsäljare av Rotars produkter i Sverige. Rotar har länge varit en del av de ledande företagen när det kommer till att bistå med produkter till företag somjobabr med anläggning.

Vi är också återförsäljare av MultaVEX VIBRA. Enkel konstruktion och tillförlitlig funktionsprincip: en kamaxel som förflyttar stängerna i botten av siktskopan i olika tak.

Välkommen att kontakta oss!


Senaste annonser från Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Se alla företagets 19 annonser »

Kontakter

Peter Lissbackas
070 - 657 40 90

Filmer

DL Maskin - Montabert

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp