SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon Business 2023 Payment Security Report

Insikter för att minska komplexiteten kring betalningssäkerhet
Den hittills största förändringen av betalningssäkerhetstandarder är på ingång och Verizon Business erbjuder vägledning om hur organisationer bäst kan navigera detta.

Verizon Business presenterade idag 2023 års Payment Security Report, vilket sammanfaller med den tidsfristen för compliance med nya Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) version 4.0. Uppdateringen av nuvarande PCI DSS utgör den största förändringen kring standarder sedan 2004, vilket kommer att påverka alla organisationer som lagrar, bearbetar eller överför korthållardata, från e-handelsbranschen till den offentliga sektorn.

Att följa PCI DSS v4.0 rekommenderas starkt från senast den 31 mars 2024, eftersom v3.2.1 då kommer upphöra att gälla. Den nya standarden innefattar mängder av uppdateringar och 64 nya krav. I takt med att alltfler organisationer navigerar den nya standarden, tillhandahåller Payment Security Report 2023 verktygen för att hantera kritiska områden i utformningen av program för säkerhetshantering - inte bara för att möta tidsfristen utan även för att garantera organisationers långsiktiga framgång. De inkluderar implementering av PCI-säkerhet i företagsstyrning, riskhantering och complianceinitiativ, samt de verktyg som behövs för modern programdesign.

"Compliance ses ofta som ännu en försvårande faktor i den redan utmanande uppgiften med att säkra digitala betalningar i en tid när hotaktörers kapacitet ökar,” säger Kris Philipsen, Managing Director of Cybersecurity Consulting at Verizon. "Lyckligtvis finns det mycket effektiva metoder för att uppnå compliance för betalningssäkerhet, vilka beskrivs i Verizon Payment Security Report. De hjälper inte bara till att förutsäga PCI DSS v4.0-resultaten, utan ger dessutom organisationer möjlighet att uppnå banbrytande prestandaförbättringar kring utformning av säkerhetsprogram."

PSR 2023 hjälper till att vägleda företagsledare kring utformning och hantering av ett PCI-säkerhetsprogram, samt erbjuder anpassningsbara modeller för organisationer att använda. Rapporten presenterar också ledande hanteringsmetoder för att identifiera och övervinna de mest påtagliga begränsningarna, samt tillhandahåller ett processförslag för att klargöra grundorsakerna till att säkerhetsprogram underpresterar.

"PCI DSS v3.2.1-standarden närmar sig med stormsteg sin pensionering i mars 2024," säger Lance Johnson, Executive Director of PCI SSC. “PCI Security Standards Council har åtagit sig att hjälpa organisationer att förstå den senaste versionen av PCI DSS, genom att skapa en PCI DSS v4.0 Resource Hub, med nödvändiga resurser och hjälpmedel. Genom att förstå vad PCI DSS v4.0 betyder för din organisation kan du ta de nödvändiga stegen som krävs för att uppnå en smidig och effektiv övergång.”

De fem främsta insikterna som företag behöver veta:
1. I takt med att PCI DSS-kraven utvecklas, bör säkerhetsprogram också göra det.
2. Framgång för datasäkerhet och compliance uppnås genom design, inte genom tur.
3. Ledande hanteringsmetoder förenklar programhanteringens komplexitet, och hjälper organisationer att vara ekonomiska och uppnå mer, men med mindre ansträngning.
4. Organisationer bör utforma säkerhetsprogram för att fokusera på det som är viktigast och övervinna de viktigaste begränsningarna.
5. En integrerad design för programhantering kan tillämpas på nya program och avsevärt förbättra de befintliga.

Läs gärna Verizons PSR 2023 för att skaffa dig insikter och lärdomar om bästa praxis för organisationer kring implementering av PCI DSS v4.0.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-22
Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsidaTvådelat överspännings­skydd M-LB-400Löjte AB hjälper bygg­branschen vara ”just in time” Tillverkningsindustrin på Elmia Subcontractor
2023-11-21
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
2023-11-20
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen
2023-11-17
Revolutionerande EMC-skyddLansering av Bredels NR Transfer-slangXL-BYGG lanserar NätverketNy applikation gör det lättareHydroscand SlangExpress expanderar i Dalarna
2023-11-16
Lichron levererar en tredje Zayer till EurosteelBusch förvärvar centrotherm clean solutionsHydro Extrusion pressar ner energianvändningen Ny teknologi skapar ut­rymme för energibesparingRenovering av 2800 kg tung svarvspindel