SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon Business blir Bertelsmanns partner

Global partner för nätverkstransformation
Verizon Business har för andra gången valts ut av Bertelsmann, ett media-, tjänste- och utbildningsföretag, för att transformera sin globala nätverksinfrastruktur och förblir en av företagets globala partners för nätverkstransformation. Verizon kommer att driftsätta en Network-as-a-Service (NaaS)-lösning, som fokuserar på ett globalt managerat Software Defined-WAN (SD-WAN)-nätverk som stöds av virtualiserade säkerhetsfunktioner över Bertelsmanns verksamhet i Amerika såväl som i dotterbolag i APAC- och EMEA-regionerna.

Bertelsmann har sitt huvudkontor i Tyskland och är ett av världens största medie-, tjänste- och utbildningsföretag. Bolaget är verksamt i cirka 50 länder runt om i världen. Dess dotterbolag inkluderar underhållningsgruppen RTL Group, Penguin Random House, BMG, tjänsteleverantören Arvato, Bertelsmann Printing Group, Bertelsmann Education Group och Bertelsmann Investments. Bertelsmann har cirka 130 000 anställda och genererade intäkter på 17,3 miljarder euro.

Tillförlitlighet, säkerhet, stabilitet och innovation var högt prioriterade på Bertelsmanns agenda vid omvalet av nätverkspartner, vilket Verizons meritlista hade bevisat som en av Bertelsmanns partners under migrationsresan av första generationen som påbörjades 2016.

"Att omvandla en global verksamhet för att bli mer flexibel och kunna konkurrera i den snabbrörliga digitala miljön är avgörande för att behålla en konkurrensfördel på marknaden,” säger Scott Lawrence, Group Vice President för Verizon Business i EMEA. "NaaS-ramverk med nästa generations nätverk och säkerhet kombinerar tillförlitlighet med kraften i konkurrenskraftig smidighet för globala företag. Med tanke på den grundläggande betydelsen av dessa nätverk är det avgörande att företag ansluter sig till en partner som har dokumenterad erfarenhet och förstår vikten av säkerhet inom denna kärntjänst.”

Nästa generations SD-WAN-nätverk har säkerhet inbyggd i sin kärna. Verizon Advanced SASE tillhandahåller en universellt distribuerad, identitetscentrerad nätverks- och säkerhetsplattform, som garanterar att Bertelsmanns slutanvändare och enheter på alla platser är säkert anslutna.

"Ett stabilt och säkert globalt nätverk är nyckeln för att vår verksamhet ska bli framgångsrik och för att utnyttja de nya affärsmöjligheter som den smidiga, digitala världen erbjuder,” säger Jochen Grochtdreis, Senior Vice President Corporate IT från Bertelsmann. "Vår verksamhet är väldigt beroende av kvaliteten på vårt nätverk. Det var avgörande att vi sammanstrålade med en teknikpartner vi litade på som hade bevisad global erfarenhet, en meritlista inom vår grupp och delade vår vision om hur nätverket skulle stödja den föränderliga transformationen i vår verksamhet. Verizon Business har varit vår pålitliga nätverkspartner under de senaste fem åren och vi är övertygade om att de också är rätt partner för vår framtid.”

Vad Network as a Service är och varför det är viktigt
Verizon Business nätverk som en tjänst (NaaS) är en on-demand-lösning som använder den senaste anslutnings-, nätverks- och säkerhetstekniken. On-demand-erbjudandet tar flera tekniker och levererar en enda lösning till kunden för att möjliggöra deras digitala transformation. När tekniken utvecklas kommer kunder som Bertelsmann att ha den senaste tekniken nästan omedelbart och kan fokusera på det som betyder mest för dem.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-05-20
Interroll presenterar nya materialhanteringslösningarAlger ska rena avloppsvattenVeeam avslöjar kommande produktlanseringar och funktionalitet
2022-05-19
Wingårdhs vinner PLÅTPRISET 2022 DB Schenker banar vägKvävgas PSA Generator N2Flyability släpper en drönare för instängda utrymmenFunderar du på att göra en motoroptimering?Snickare testar att bygga hus med AR-glasögonAlvesta Biogas utökar biogasproduktionenRamirent öppnar kundcenter i MärstaEnergiministern inviger ångpanna i JönköpingNyuppsatta pulversprinklers förhindrade brand väldigt effektivtSandvik Coromant inviger framtidens kontor i UppsalaNy affärsområdeschef för Sweco NorgeDA-elektronik nu syster till Manovi Varberg
2022-05-18
3 effektiva skäreggar för produktiv hålbearbetningFöretaget ni inte vill missa på Underhållsmässan 2022IO-Link-kompatibla joniserare för små utrymmenGrus Schakt Umeå AB väljer en helhetslösning från Swecon och VolvoKompakta 3-fas solid state-reläer från elcoInvestera i homestyling med Koncepthem Hitta rätt företagslån på Kreditval.seHar du rätt bokföringsprogram? Funderar du på att byta företagsnamn?Rabattkoder hos Kupongerna.seVi tackar alla er som besökte oss på ElmiaFlyttbud för företagTOSIBOX® - Nya och bättre modeller ABB:s nya robotlösning för depalletering gör logistiken mindre komplexDet är till Elmia Subcontractor som våra kunder kommerNetatmo lanserar skydd till Smart VäderstationRekordstort intresse för mer hållbara IT-produkterAllt fler laddbara personbilar privatleasasNytt ljus över organiska solceller
2022-05-17
Efterlängtade möten gav affärer på Elmia ProduktionsmässorWürth ställer ut på Underhållsmässan 2022Zoom rustar upp i kampen mot IT-kriminellaÅrets företagare på Piteå Business Awards!Upplev produktnyheterna från PCH EngineeringJungheinrich utökar inom dragtruckarFramsteg för klassiskt problem på massakokareLogisnext Sweden lanserar ny ståstaplareFörbättrad hållbarhets­prestanda hos Nordic PaperOrange Cyberdefense storsatsar på IT-säkerhet i norrSnow Software släpper nya lösningar Heated adsorptionstork UDDH
2022-05-16
Volvo A25G med lastväxlareDags att automatisera hela fabrikenEngel gör plastindustrin smartare med digitala lösningarMAN och ABB E-mobility varvar upp inför nästa fas Ny svensk Hänel-partner Han är Sveriges bästa unga ventilationsmontörMasentia tar sina kunder till högre höjderJanina Östling nominerad till Årets Träbyggare 2022Det bästa naturliga golvet är nu ännu bättreKomatsu lanserar PC01E-1MakerSquare slår hål på myterna om svensk produktion
2022-05-13
Mahdi Barbari från Uppsala tog SM-guld i plåtslageriVill skapa möjlighet för kvinnor att ta plats i elbranschenNytt gränssnitt för arbetsplatsstyrningABB utökar portföljen